Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MY BUDDY MOOSE UZ STEVE WYNNA U KSETU

KSET, Zg ”No Jazz festival No.6; Četvrtak, 10.11.05. STEVE WYNN & MIRACLE 3 (Los Angeles) i MY BUDDY MOOSE (Rijeka).

Steve Wynn jedan je od pionira americane i lider nikad prežaljenih američkih indie-rock heroja The Dream Syndicate. Nastali pod utjecajem grupa Velvet Underground i Big Star, Dream Syndicate su bili svojevrsni psihodelični pandan svojih vršnjaka i suboraca na tadašnjoj američkoj nezavisnoj sceni grupe R.E.M.. No za razliku od ovog, danas najvećeg svjetskog rock benda, Dream Syndicate su se 1989. raspali, a Wynn je krenuo u prekrasnu i potpuno beskompromisnu samostalnu karijeru. Karijeru koja je rezultirala s jedanaest ujednačeno dobrih albuma i gotovo suludim brojem koncerata kojih godišnje zna biti i 150. Davno odlučivši ostati izvan mainstreama, Steve Wynn je svoj život u potpunosti posvetio glazbi, stekavši vjerno pokloništvo širom svijeta, pa tako i u ovoj zemlji, o čemu vjerno svjedoči sjajan prijem na koji je prije dvije godine naišao na svom koncertu u KSET-u.

Za ovu večer se otvorio prostor da zasviraju i odlični riječani My Buddy Moose. Jedan je to u nizu, inače potpuno različitih, underground bendova u ovoj zemlji, koji imaju tu privilegiju da su bez objavljenog albuma, a zahvaljujući nekolicini odličnih živih nastupa, stvorili vlastitu i sve brojniju publiku. Tako možemo s ponosom reći da ova zemlja konačno ima zdravu, neiskvarenu i kreativnu glazbenu scenu čiji su predstavnici i My Buddy Moose, čiji bi prvijenac, prema neslužbenim najavama, mogli ubrzo ugledati u izdanju Dancing beara. Ulaznice su 55kn, koncert počinje u 21 sat.

Objavljeno 07.11.2005.

Vremeplov

Odlaskom u Pariz sam prekinuo dosta automatskih nizova stvari, doveo u pitanje dosta toga što mi se činilo samo po sebi razumljivim i našao se u situacijama koje me, da sam ostao, ne bi zadesile.
Darko Rundek, intervju za RiRock.com