Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MY BUDDY MOOSE UZ STEVE WYNNA U KSETU

KSET, Zg ”No Jazz festival No.6; Četvrtak, 10.11.05. STEVE WYNN & MIRACLE 3 (Los Angeles) i MY BUDDY MOOSE (Rijeka).

Steve Wynn jedan je od pionira americane i lider nikad prežaljenih američkih indie-rock heroja The Dream Syndicate. Nastali pod utjecajem grupa Velvet Underground i Big Star, Dream Syndicate su bili svojevrsni psihodelični pandan svojih vršnjaka i suboraca na tadašnjoj američkoj nezavisnoj sceni grupe R.E.M.. No za razliku od ovog, danas najvećeg svjetskog rock benda, Dream Syndicate su se 1989. raspali, a Wynn je krenuo u prekrasnu i potpuno beskompromisnu samostalnu karijeru. Karijeru koja je rezultirala s jedanaest ujednačeno dobrih albuma i gotovo suludim brojem koncerata kojih godišnje zna biti i 150. Davno odlučivši ostati izvan mainstreama, Steve Wynn je svoj život u potpunosti posvetio glazbi, stekavši vjerno pokloništvo širom svijeta, pa tako i u ovoj zemlji, o čemu vjerno svjedoči sjajan prijem na koji je prije dvije godine naišao na svom koncertu u KSET-u.

Za ovu večer se otvorio prostor da zasviraju i odlični riječani My Buddy Moose. Jedan je to u nizu, inače potpuno različitih, underground bendova u ovoj zemlji, koji imaju tu privilegiju da su bez objavljenog albuma, a zahvaljujući nekolicini odličnih živih nastupa, stvorili vlastitu i sve brojniju publiku. Tako možemo s ponosom reći da ova zemlja konačno ima zdravu, neiskvarenu i kreativnu glazbenu scenu čiji su predstavnici i My Buddy Moose, čiji bi prvijenac, prema neslužbenim najavama, mogli ubrzo ugledati u izdanju Dancing beara. Ulaznice su 55kn, koncert počinje u 21 sat.

Objavljeno 07.11.2005.

Vremeplov

Peter je bio bolestan od toga što je pop zvijezda, gitarski bog, pa je odlučio da nauči svirati druge instrumente. Među onima koje je izabrao bila je mandolina...
Michael Stipe (R.E.M.)