Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na Grobniku se priprema prva gitarijada

Na Grobniku se priprema prva gitarijadaGrobnička udruga mladih alternativaca Zrak ovih dana vrijedno sprema svoj novi projekt koji bi po drugi put ove godine u Dom kulture Dražice trebao dovesti buku.

Naime, krajem listopada ili, vrlo vjerojatnije, početkom studenog, Grobnik će dobiti svoju gitarijadu – cjelovečernji demo festival natjecateljskog karaktera koji bi, kako kažu u udruzi, trebao postati tradicionalan.

Prijave za gitarijadu vrijedni mladi Grobničani skupljaju na svom Myspace profilu – i mailu udruge – a jedini uvjet za upad na ovu manifestaciju jesu snimke najmanje dvije autorske pjesme.

Dakle, poslije uspješnog predstavljanja u srpnju kada su u Domu kulture Dražice ralizirali cjelovečernji metal koncert, mladi Grobničani nastavljaju sa trendom organiziranja rock koncerata u riječkom prigradu koji su početkom ljeta započeli alternativci iz Opatije, a nastavili istomišljenici iz Lovrana, Kastva i Ike, piše Voljen Korić u Novom listu.

Objavljeno 21.09.2008.

Vremeplov

Zamislite da dođu svi ljudi svijeta u banke i žele dići svoje novce. Ne bi to mogli jer je novac fikcija, izmišljena stvar. Malo ga puste među ljude, kao mamac za ribe, a mi nasjednemo.
Krešo Tomec (Cubismo)