Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NA HARTERI LAIBACH, LET 3, URBAN & 4 I T.B.F.

Festival ’’Hartera’’ će biti održan 6. svibnja u riječkoj Tvornici papira pod pokroviteljstvom Grada Rijeke. ’’Hartera’’ će okupiti niz eminentnih rock glazbenika s područja bivše države, a glavni protagonisti festivala bit će Laibach, Let 3, Damir Urban & 4 i The Beat Fleet.
Gostovanje Laibacha bit će njihov prvi koncert u Rijeci nakon dugog niza godina, a Leta 3 će nastupiti uoči objavljivanja albuma ’’Bombardiranje Srbije i Čačka’’ koja će, sasvim sigurno, podignuti veliku prašinu na domaćoj rock sceni. No, najveća posebnost festivala biti će u tome što će se svi bendovi predstaviti u svojim alternativnim koncetnim izdanjima, što će nastupe učiniti drukčijim nego ih je publika do sada imala priliku vidjeti. Festival će okupiti relativno poznate predstavnike moderne elektroničke glazbe iz Hrvatske i inozemstva: M.A.N.D.Y., Fryer i Boo Dale, DJ Wan, Rojter, Arszenik i Nenad Kostić (Nesha-Tehnika).
Posebnost projekta nije isključivo u imenima izvođača, već i u lokaciji na kojoj će se festival održati – napuštenim tvorničkim halama koje će uvelike pridonijeti atraktivnosti glazbenog događaja. Festival će skrenuti pozornost na riječku Tvornicu papiru, iznimno vrijedan dio riječke industrijske baštine. Zahvaljujući Gradu Rijeci, dio Tvornice papira na jednu će noć u potpunosti biti prepušten mladima, a gaje se i nade da će prostor kasnije u potpunosti biti svojevrsni kulturni centar po uzoru na preuređene napuštene tvorničke komplekse na Zapadu.

Objavljeno 15.04.2005.

Vremeplov

Odrastanje u društvu punom nesigurnosti, gdje snaga države počiva na strahu i gdje je prisutna neka vrsta institucionaliziranog terorizma, dalo mi je zanimljive nazore. Osjećam potrebu preispitati sve događaje i dublje promatrati likove, za razliku od ljudi koji su odrastali u sigurnijem okruženju.
Alexandar Balanescu (Balanescu Quartet)