Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na Lemmyija idu...

Na Lemmyija idu...Na svečano otvorenje 5. DORF-a na kojem će se prikazati ”Lemmy” idu Martina Tudor i Hrvoje Jerkin. Ulaznice vas čekaju na blagajni Art-kina.

Lemmy: The Movie” u režiji Grega Ollivera i Wesa Orshoskija, dugoočekivani je film o Lemmy Kilmisteru, legendarnom r’n’r odmetniku, koji svojim načinom života i brojnim albumima i koncertima već 40 godina uzbuđuje i oduševljava…Ne samo za ljubitelje Motorhead filozofije, poziv za gledanjem ovog briljantnog i zabavnog filma upućujemo svima.

Lemmy već godinama snima sjajne albume, održava uzbudljive koncerte i vlasnik je jedne od najcool biografija (bio je roadie Jimi Hendrixa, svirao u Hawkwind, pratio The Damned, krajem 60-ih svirao pred Titom sa bandom Rockin’ Vicars…).

Zabavan, ispunjen razgovorima sa brojnim obožavateljima/rock gostima – Metallica, Dave Grohl, Slash, Ozzy Osbourne, Mick Jones, Peter Hook…, film o Lemmyju je dugoočekivano uzbudljivo filmsko svjedočanstvo.

Objavljeno 08.03.2011.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin