Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Na Lemmyija idu...

Na Lemmyija idu...Na svečano otvorenje 5. DORF-a na kojem će se prikazati ”Lemmy” idu Martina Tudor i Hrvoje Jerkin. Ulaznice vas čekaju na blagajni Art-kina.

Lemmy: The Movie” u režiji Grega Ollivera i Wesa Orshoskija, dugoočekivani je film o Lemmy Kilmisteru, legendarnom r’n’r odmetniku, koji svojim načinom života i brojnim albumima i koncertima već 40 godina uzbuđuje i oduševljava…Ne samo za ljubitelje Motorhead filozofije, poziv za gledanjem ovog briljantnog i zabavnog filma upućujemo svima.

Lemmy već godinama snima sjajne albume, održava uzbudljive koncerte i vlasnik je jedne od najcool biografija (bio je roadie Jimi Hendrixa, svirao u Hawkwind, pratio The Damned, krajem 60-ih svirao pred Titom sa bandom Rockin’ Vicars…).

Zabavan, ispunjen razgovorima sa brojnim obožavateljima/rock gostima – Metallica, Dave Grohl, Slash, Ozzy Osbourne, Mick Jones, Peter Hook…, film o Lemmyju je dugoočekivano uzbudljivo filmsko svjedočanstvo.

Objavljeno 08.03.2011.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich