Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradna: Rujan u kinu!

Nagradna: Rujan u kinu!Kraj rujna u Art-kinu Croatia u znaku je komedija: znanstvenofantastične treš komedije ’Kaboom’ Gregga Arakija, te ’Trofejne žene’ s Catherine Deneuve i Gérardom Depardieuom u svojem možda i najboljem komičarskom izdanju.

U rujnu se smijemo skupa s Catherine Deneuve i Gerardom Depardieuom u svojem možda i najboljem komičarskom izdanju – u komediji-poslastici Trofejna žena (Potiche) genijalnog Françoisa Ozona (26.-29. rujna u 20 sati)

U ulozi Suzanne briljira Catherine Deneuve kao pokorna supruga bogatog industrijalca Roberta Pujola, vlasnika tvornice kišobrana, koji poput tiranina postupa loše prema svima, počevši od radnika pa do djece i svoje „trofejne žene“. Nakon što su radnici započeli štrajk i drže Roberta u zatočeništvu, Suzanne je ta koja upravlja tvornicom.

Na iznenađenje većine, Suzanne dokazuje da je žena od akcije. No, poslovne i intimne komplikacije stižu u obliku njezina bivšeg ljubavnika (Depardieu).”Prekrasan primjer komične izvedbe dvoje najvećih francuskih glumaca u svom najboljem izdanju – Deneuve i Depardieuea. ’Potiche’ je prava poslastica i zaslužuje da se vidi nadaleko.” Eye for Film http://www.eyeforfilm.co.uk/reviews.php?id=9581

Film je na European Film Awards 2011. nominiran za nagradu publike kao najbolji film, a na venecijanskoj Mostri 2010. nominiran za Zlatnog lava.

Do četvrtka, 29. rujna u 18 sati na rasporedu je ’Kaboom’ Gregga Arakija. Riječ je o znanstvenofantastičnoj treš komediji s elementima misterija, u kojoj redatelj nanovo tematizira probleme tinejdžera na sebi svojstven način.Riječ je o seksualnom buđenju nekolicine tinejdžera, među kojima je i biseksualni Smith, slobodoumna London, lezbijka Stella te zgodni Thor, koji se ne zove slučajno baš tako. Ubrzo se počinju ispreplitati java i snovi.

U glavnim su ulogama Thomas Dekker, Haley Bennett i Juno Temple - koju pamtimo po ulozi Di u ’Ljubomori’ (’Cracks’) -također prikazanoj u Art-kinu Croatia.

’Kaboom’ je prvi dobitnik Queer palme 2010., odnosno LGBT Cannes Film Festival’s award.
”Kaboom je savršeno prikladan za ponoćni film s puno crnog humora i neustrašive filmske ekipe, što uključuje i dugogodišnjeg Arakijevog glumca Jamesa Duvala u gotovo neprepoznatljivoj cameo ulozi dugokosog hipija ”Mesije”. Kaboom nije retro Araki, ali ima nečeg mondenog, čak i drskog u filmu čiji vas kraj ostavlja da se pitate sviđa li vam se ili ne.” Ricky D., Sight on Sound

RiRock.com i Art- kino poklanjaju vam dva puta po dvije ulaznice za za odabranu projekciju za filmove TROFEJNA ŽENA (POTICHE) 26.-29. rujna u 20 sati i KABOOM - 26.-29. rujna u 18 sati.

Svoje ime i prezime s naslovom filma šaljite na ri-rock@net.hr


Objavljeno 27.09.2011.

Vremeplov

Sva poanta je u glazbi i to je to. Nisam zabavljač ali zabavljam ljude. Kužite razliku?
Liam Gallagher (Oasis)