Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nagradni Lisac!

Nagradni Lisac!Glazbeni internet magazin RiRock.com i Art-kino Croatia dijele vam dva puta po dvije ulaznice za filmove ”Fantastični gospodin Lisac” Wesa Andersona i ”Gigante” Adriana Binieza.

Animirano remek-djelo ”Fantastični gospodin Lisac” stiže od 20.05.2010. u Art-kino Croatia u Rijeku, a redatelj ovog animiranog iznenađenja, snimljenoga prema romanu Roalda Dahla, je Wes Anderson, poznat po filmovima ”Obitelj čudaka”, “Panika pod morem” i “Darjeeling Limited”(s Adrienom Brodyjem i Owenom Wilsonom).

”Neodoljivi šarm Andersonove animacije nešto je sasvim drugo u odnosu na sve što ”drma” animacijom posljednjih godina. Zaboravite Pixar i Dreamworks; “Fantastični gospodin Lisac” montipajtonovski je drukčiji u odnosu na kinematografski rod koji poznajete.” Slobodna Dalmacija

”Film koji se zaslužuje zvati ”dosad neviđenim”!” Peter Travers, Rolling Stone

Duhovit, šarmantan, za odrasle ali i djecu – ”Fantastični gospodin Lisac” osvojio je kritiku, pokupio razne nagrade diljem svijeta (tu je i nominacija za Oscara za najbolji animirani film). Spomenimo i nominaciju za Oscara za najbolju filmsku glazbu, a glasove su Liscu i ostalim likovima dali George Clooney, Meryl Streep, Bill Murray, Jason Schwartzman, Owen Wilson i ostali. Film nije sinhroniziran na hrvatski jezik.

Istog dana u Art-kinu kreće i ”Gigante” Adriána Binieza, dobitnik Srebrnog medvjeda na ovogodišnjem Berlinaleu (kao i nagrade za najbolji debitantski film te nagrade Alfred Bauer).

U filmu koji je osvojio velike simpatije publike i kritike pratimo glavnog junaka Jaru (Horacio Camandule), čuvara velikog trgovačkog centra, čiji se posao sastoji od promatranja kupaca i radnika putem kamera, no zbog monotonije najčešće rješava križaljke i sluša heavy metal. No, sve se mijenja jednog dana kada na kamerama uoči mladu čistačicu, u koju se zaljubljuje.

Najbrži sretnici osvojiti će dva puta po dvije ulaznice za ”Fantastičnog gospodina Lisca” i ”Gigantea” koji se prikazuju od 20. do 26. svibnja 2010. u Art-kinu. Potrebno je samo da pošaljete svoje ime i prezime na našu e-mail adresu s naznakom koji film želite pogledati.

Objavljeno 20.05.2010.

Vremeplov

Rijetki su ljudi koji izdrže pa žive od alterantive, guraju svoju priču i zato takvi zaslužuju veliko poštovanje.
Milorad Milinković Debeli, intervju za RiRock.com