Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NAJAVA RIJEČKIH LJETNIH NOĆI

Riječke ljetne noći, ove će godine Riječanima i njihovim gostima u bogatom glazbeno – scenskom programu koji će trajati nešto više od mjesec dana, ponuditi pravu glazbenu poslasticu, nastup svjetski poznate operne dive Montserrat Caballe.
Na Riječkim ljetnim noćima prošle su godine izvedena 22 glazbeno-scenska programa koje je posjetilo preko 5 tisuća posjetitelja, a ove se godine planira 26. Budući da će Festival trajati duže nego lani, očekuje se i veći broj posjetitelja. Bit festivalskog programa njegova je različitost, tako da će u njemu svatko pronaći nešto za sebe. U glazbenom dijelu bit će izvedena premijera Mozartove ’’Cosi fan tute’’, u režiji Kreše Dolenčića, u kojoj će kao solisti nastupiti Giorgio Surian i Tomislav Mužek. Velika hala Tvornice Torpedo ugostit će popularnu ’’Carminu Buranu’’, a intendantica Mani Gotovac najavila je i koncert Putokaza uz koje će kao gosti nastupiti Damir Urban i grupa Laibach.
Za realizaciju programa Grad Rijeka će ove godine izdvojiti 1 milijun kuna, a da sve ne bude tako lijepo pobrinulo se Ministarstvo kulture koje nije niti ove godine našlo interesa sufinancirati program Riječkih ljetnih noći.
Program Festivala pohvalila je i članica Poglavarstva zadužena za kulturu, Maja Franković koja je naglasila da je Grad Rijeka za potrebe kulture, kupio neke od prostora koji su za kazališne programe inaugurirani prošlogodišnjim programom, te sudeći po ponuđenom programu očekuje i ove godine veliki odaziv publike.

Objavljeno 19.04.2005.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)