Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NAJAVLJEN JAZZ TIME ZA SVIBANJ 2005

U organizaciji koncertne agencije GIS i uz potporu Odjela gradske uprave za kulturu, u Rijeci će se krajem travnja održati koncert Orkestra flauta iz Pariza i koncert riječkih glazbenika Nine Kovačića i Petra Kovačića, a od 12. do 14. svibnja slijedi tradicionalni Jazz Time, poslastica za sve ljubitelje jazz glazbe.
Tradicionalni Jazz Time 2005, 14.-ti po redu Međunarodni riječki festival jazz glazbe, ove je godine posvećen Ray Charlesu. Jazz Time, kako je to uobičajeno, osim naših već provjerenih jazz glazbenika, okuplja neke od najznačajnijih imena svjetske jazz scene. Prema najavi Vladimira Gašparovića, predvečer Jazz festivala održat će se u četvrtak, 12. svibnja, u Opium Buddha baru nastupom riječkih jazz snaga, New Jazz Banda, Gašpar Antijazz Banda i Elvis Stanić Trija.
U petak, 13, svibnja festival u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku otvara Monika Stadler iz Austrije, a nakon nje nastupaju Bill Mays Trio iz SAD-a. Iduće večeri, u subotu 14. svibnja nastupa najprestižniji hrvatski gitarist Darko Jurković zajedno s Františekom Uhlirom i Jaronimom Helešićem iz Češke. Za kraj će uslijediti najatraktivnija postava festivala Yutaka Shiina European Quartet predvođen poznatim i izuzetno nadarenim japanskim jazz pijanistom Yutakom Shiina. Po završetku festivala jazzeri se ponovno sele u Opium budha bar, gdje će se održati ponoćni jamm session sudionika.
Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dallas Music Shopu.

Objavljeno 28.04.2005.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin