Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neda se riječki Atmospheric tako lako

Riječki duo Atmospheric, nakon prvog singla ”Kule od pijeska”, objavio je novi singl znanog nam imena ”Ne daj se, Ines” pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records. Novi singl najavljuje i njihov novi glazbeni uradak koji bi svjetlo dana trebao ugledati na proljeće.

Duo Atmospheric relativno je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni koje dočarava razigrani zvuk ambijentalnog elektro-popa. Dvojac , Lado Bartoniček i Martina Majerle, iza sebe već ima jedan glazbeni projekt, riječ je o albumu koji nosi naziv ”Ono sve”, koji su objavili u nakladi izdavačke kuće ”Nema problema” iz Rijeke. Sa spomenutog albuma istaknula se jedino nova verzija evergreen uspješnice Arsena Dedića ”Sve što znaš o meni”, za koju je snimljen i spot.

Stranica je www.atmosphericri.com.

Objavljeno 04.02.2008.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)