Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Neno Belan i Fiumensi sviraju duž obale

Neno Belan i Fiumensi sviraju duž obaleNeno Belan i njegovi Fiumensi ljeto će provesti radno nastupajući po cijeloj Jadranskoj obali. Dosad je već dogovoreno 12 koncerata, a još nekoliko potvrda se očekuje slijedećih dana. Vidjeti ih možete na slijedećim nastupima: 10.07. Opatija/s Tommyjem Emmanuelom i Chuckom Berryjem, 11.07. Obrovac, 15.07. Umag, 24.07. Murter, 25.07. Zlarin, 01.08. Blato na Korčuli, 02.08. Metković, 03.08. Brela, 09.08. Krk, 14.08. Vodice, 17.08. Trogir i 30.08. Pula.

U međuvremenu njihov posljednji singl, live verzija pjesme „Divojka s juga“ osvaja radijski i televizijski eter po cijeloj državi, kao i duet s Vladom Kreslinom ’S Mure na more Jadransko’ .

Objavljeno 10.07.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik