Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Newyorkški The Toasters prvi put u Rijeci

Budući da svaki koncert nepoznatog ili manje poznatog ska izvođača u Rijeci bude iznad prosječno uspješan (i što se tiče broja publike, i što se tiče same atmosfere), sigurno je 21. svibnja rezerviran za ponajbolji klupski koncert ovogodišnje koncertne sezone u našem gradu. Veliko je veselje najaviti dolazak njujorčana znanih po imenu The Toasters u Stereo dvoranu.

Toastersi su rodonačelnici nečega što se zove ”2-tone” ska, pravca koji svoju ekspanziju nije završio do danas iako je od 1981. godine, kad su se pojavili na sceni, prošlo 27 godina. U svojoj dugogodišnjoj karijeri snimili su 16 albuma i odsvirali više od 5000 koncerata na svim kontinentima i svakako su jedan od najaktivnijih bendova na svijetu, a nastup takvog benda se definitivno ne propušta. Na našu sreću, jedini termin koji je bio rezerviran za Hrvatsku na ovoj turneji dobila je Rijeka.

Ovaj događaj je još jedan od uvoda u vaš najdraži ljetni festival. Priredba broj 2 bit će još veća, bolja i zabavnija, a održat će se na Preluku od 26.-29. lipnja. Upad 35 kn u pretprodaji Dallas Music Shop, 45 kn na vratima koja se otvaraju u 22:00. Koncert počinje u 23:00.

Objavljeno 20.05.2008.

Vremeplov

Svatko će u budućnosti imati svojim 15 minuta slave.
Andy Warhol