Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Noć uz Rijeku i priče iz Ž+K

Noć uz Rijeku i priče iz Ž+KU sklopu sajma nezavisnog izdavaštva «Moje, tvoje, naše», u petak 10. listopada, održat će se predstavljanje romana Alena Kapidžića «Noć uz Rijeku» i strip albuma Envera Krivca «Priče iz Ž+K!».

Predstavljanje će započeti u 20 sati, a nastupit će autori Enver Krivac i Alen Kapidžić, voditeljica Hana Dagostin te pisac predgovora za «Priče iz Ž+K!» Ivan Šarar.

Posjetitelje će autor stripa i voditeljica uz pomoć crteža na velikom formatu upoznati s glavnim i sporednim likovima strip albuma uz komentare Ivana Šarara, a nakon toga će se predstaviti i roman «Noć uz Rijeku» te publici premijerno prikazati posebno snimljeni foršpan za knjigu koji su osmislili, snimili, montirali i producirali članovi udruge Filmaktiv: Nikola Tojaga, Ana Jurčić, Marta Batinić i Nikica Jurjević.

Nakon predstavljanja autori će potpisivati primjerke strip albuma i romana, a posjetitelje će zabavljati DJ Dr. Heywood Floyd. Sve se održava u riječkoj Molekuli na adresi Delta 5.

Više o sajmu nezavisnog izdavaštva «Moje, tvoje, naše»
Više o romanu «Noć uz Rijeku»
Više o stripu «Priče iz Ž+K!»

Objavljeno 09.10.2008.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)