Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Norne večeras u River pub

Norne večeras u River pubVečeras, 04.10.2009, s početkom u 20 sati u River Pubu nastupiti će tri mlade riječke glazbenice okupljene pod imenom Norne.

Ovaj vokalno instrumentalni sastav kojeg čine tri vokalistice: Ilenia Sekulić, Senka Karner i Daniela Rašić, te instrumentalist: Žanil Tataj - Žak (bas gitara) upravo je u River Pubu prije dvije godine održao svoj prvi samostalni koncert, te je ova nedjeljna svirka odlična prilika da u dobrom društvu i ugodnom ambijentu djevojke proslave dvije godine svog postojanja i uspješnog djelovanja na riječkoj glazbenoj sceni.

Iako predstavljaju projekt novijeg datuma, Norne okupljaju glazbenike dugogodišnjeg glazbenog iskustva u renomiranim riječkim vokalnim skupinama i bendovima. Baš poput mreže koje pletu tri suđenice Nordijskog božanstva koje predstavljaju prošlost, sadašnjost i budućnost, Norne postoje kao fuzija poznatih i onih manje poznatih glazbenih dragulja iz prošlosti obrađenih u sadašnjosti da bi u budućnosti zaživjeli u novom, nepredvidivom obliku.

Glazbena je to priča koju Norne vokalno izvode na engleskom, francuskom, talijanskom, portugalskom, španjolskom, turskom, čak i afričkom jeziku i to uz glazbenu podlogu jazz-a, blues-a, bossanove, swing-a i rock-a.

Objavljeno 04.10.2009.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison