Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Norne večeras u River pub

Norne večeras u River pubVečeras, 04.10.2009, s početkom u 20 sati u River Pubu nastupiti će tri mlade riječke glazbenice okupljene pod imenom Norne.

Ovaj vokalno instrumentalni sastav kojeg čine tri vokalistice: Ilenia Sekulić, Senka Karner i Daniela Rašić, te instrumentalist: Žanil Tataj - Žak (bas gitara) upravo je u River Pubu prije dvije godine održao svoj prvi samostalni koncert, te je ova nedjeljna svirka odlična prilika da u dobrom društvu i ugodnom ambijentu djevojke proslave dvije godine svog postojanja i uspješnog djelovanja na riječkoj glazbenoj sceni.

Iako predstavljaju projekt novijeg datuma, Norne okupljaju glazbenike dugogodišnjeg glazbenog iskustva u renomiranim riječkim vokalnim skupinama i bendovima. Baš poput mreže koje pletu tri suđenice Nordijskog božanstva koje predstavljaju prošlost, sadašnjost i budućnost, Norne postoje kao fuzija poznatih i onih manje poznatih glazbenih dragulja iz prošlosti obrađenih u sadašnjosti da bi u budućnosti zaživjeli u novom, nepredvidivom obliku.

Glazbena je to priča koju Norne vokalno izvode na engleskom, francuskom, talijanskom, portugalskom, španjolskom, turskom, čak i afričkom jeziku i to uz glazbenu podlogu jazz-a, blues-a, bossanove, swing-a i rock-a.

Objavljeno 04.10.2009.

Vremeplov

Sve što mogu je biti ja, tko god to bio...
Bob Dylan