Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NOVA SEZONA U PALACHU

Otvorenje nove sezone kluba Palach 2005/2006. u petak, 07.listopada, 20 sati. Početak sezone u Palachu obilježen je novim uređenjem prostora i dodatnom zvučnom izolacijom. Klub Palach će u petak raditi do 3 sata ukoliko dobijemo dozvolu Odjela gradske uprave za kulturu a ako ne raditi će po sadasnjem vremenu do 1 sat. Na samome početku sezone u petak nastupiti će DJ Robi s izborom glazbe vezanom uz skoru premijeru filma RITAM ROCK PLEMENA Bernardina Modrića koja ce se održati u kinu Teatro Fenice u nedjelju 09.listopada 2005. u 21 sat. Nakon premijere predviđen je popratni party u klubu Palach.

U petak će se također u galeriji O.K. otvoriti izložba riječkog umjetnika Tomislava Ćurkovića. Izložba je iz ciklusa izlozbi neformalnog dijela FONA 05-RIJEČKE DEVEDESETE. Takodjer će biti otvorena izložba pod nazivom INDUSTRIJSKA BAŠTINA Foto- kluba Rijeka. Biti će prikazan i drugi dio video filma Tomislava Nakica Alfirevića (Tom Jay) pod nazivom FONA 05-HARTERA. Posjetitelje očekuje i show program - laserske projekcije Maria Ambrića.

Objavljeno 07.10.2005.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin