Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

NOVA SEZONA U PALACHU

Otvorenje nove sezone kluba Palach 2005/2006. u petak, 07.listopada, 20 sati. Početak sezone u Palachu obilježen je novim uređenjem prostora i dodatnom zvučnom izolacijom. Klub Palach će u petak raditi do 3 sata ukoliko dobijemo dozvolu Odjela gradske uprave za kulturu a ako ne raditi će po sadasnjem vremenu do 1 sat. Na samome početku sezone u petak nastupiti će DJ Robi s izborom glazbe vezanom uz skoru premijeru filma RITAM ROCK PLEMENA Bernardina Modrića koja ce se održati u kinu Teatro Fenice u nedjelju 09.listopada 2005. u 21 sat. Nakon premijere predviđen je popratni party u klubu Palach.

U petak će se također u galeriji O.K. otvoriti izložba riječkog umjetnika Tomislava Ćurkovića. Izložba je iz ciklusa izlozbi neformalnog dijela FONA 05-RIJEČKE DEVEDESETE. Takodjer će biti otvorena izložba pod nazivom INDUSTRIJSKA BAŠTINA Foto- kluba Rijeka. Biti će prikazan i drugi dio video filma Tomislava Nakica Alfirevića (Tom Jay) pod nazivom FONA 05-HARTERA. Posjetitelje očekuje i show program - laserske projekcije Maria Ambrića.

Objavljeno 07.10.2005.

Vremeplov

Mislim da nas uspjeh u osnovi uopće nije promijenio kao ljude. Isti smo luđaci kakvi smo bili na početku. Ne vidimo se ništa većima od naših fanova.
Kirk Hammett (Metallica)