Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Od 10. veljače završava ”Čarlijeva era” u Palachu

Od 10. veljače službeno završava era Damira Čargonje Čarlija u Palachu – njegov Multimedijalni centar prekjučer je podnio službeni zahtjev za raskid ugovora o zakupu kultnog kluba u Kružnoj. Zbog ”velikog interesa”, Palach će raditi za vrijeme karnevala, odnosno u petak, subotu i nedjelju. Idući petak, dakle 8. veljače u galeriji O.K. otvorit će se izložba, a 9. veljače održati će tradicionalni Dan performansa. U nedjelju, 10. veljače službeno počinje otkaz ugovora i MMC ima osam dana da isprazni prostor.

Damir Čargonja Čarli je najavio kako će trgovačko društvo Multimedijalni centar putem svojeg odvjetnika Marka Puhovca iz ureda Puhovac-Večerina potom na nadležnom Trgovačkom sudu u Rijeci podnijeti i zahtjev za stečaj tvrtke.

Grad Rijeka u roku od dva tjedna planira raspisati novi natječaj po istim ili sličnim uvjetima za atraktivnih šestotinjak kvadrata Palacha u samom centru Rijeke.

Objavljeno 30.01.2008.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young