Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odlična ponuda za sve hrvatske demo bendove

Demobands nudi demo bendovima uistinu zanimljiv paket iz kojeg smo izdvojili dio supporta. Tu je izdavanje duplog nosača zvuka na kraju godine što podrazumijeva izdavanje albuma sa 12 mjesečnih pobjednika i izdavanje albuma za godišnjeg pobjednika natjecanja za Croatia records. Podrška na 60 radio stanica u obliku tjedne jednosatne emisije posvećene demo bandovima. Mogućnost live prijenosa (streaminga) nastupa bandova te prikazivanja na Croatian Music Chanalu i Demobands portalu.

U paketu je i vrhunska stage oprema Megamuzike za svaki koncert članova udruge. Uključeni su putni troškovi za bandove van Zagrebačke županije, a koji nastupaju na njihovim koncertima. Svi članovi Demobands udruge imaju dodatnih -5% popusta na gotovinsko plaćanje u svim Megamuzika dućanima u Hrvatskoj, a dijele se Roland certifikati za najbolje glazbenike na kraju godine itd. Zanimljivo zar ne? Adresa je www.demobands.com.

Objavljeno 24.03.2006.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)