Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odobren koncert Elvisa Stanića u Palachu

Odobren koncert Elvisa Stanića u PalachuIako Palach još nije ishodovao potrebnu dozvolu za koncertne aktivnosti pri Odsjeku za turizam ureda državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji ovog će petka, 24. listopada, ipak biti održan koncert Elvis Stanić Groupa.

Radi se o još jednom koncertu iz Svidovog serijala ”Rijeka zove!”, a kako je Elvis Stanić pripremio dosta zahtjevnu produkciju koncerta zbog snimanja live albuma i DVD-a, Grad Rijeka je odlučio Palachu, organizatorima koncerta, Svid radiju i Staniću, izaći u susret i iznimno dopustiti održavanje koncerta najpoznatijeg liburnijskog jazz glazbenika.

Zbog specifične situacije i samog Stanića, glazbenika kojim se zbog njegovih radova, nagrada i priznanja Rijeka izuzetno ponosi, te kluba Palach, jezgre RiRock scene, koji svakako zaslužuje ovaj koncert, o rješenju ovog problema očitovao se putem službene izjave i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, koji je izjavio da je Grad izašao u susret organizatorima zbog specifičnih okolnosti i da mu je posebno drago da riječki glazbenici kao što su Fit ili Elvis Stanić Group snimaju live albume upravo u riječkim klubovima što je još jedan dokaz da je riječka scena živa i aktivna.

Ulaznice se prodaju po cijeni od pedeset kuna isključivo u Palachu. Koncert počinje u 21 sat.

Stanić sljedeći tjedan kreće u London gdje će odsvirati četiri koncerta, od 3. do 6. studenoga, u tamošnjim jazz klubovima od kojih posebno vrijedi istaknuti jazz instituciju 606 Club. Nakon toga slijede svirke po Norveškoj i Bugarskoj.

Objavljeno 21.10.2008.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal