Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odobren koncert Elvisa Stanića u Palachu

Odobren koncert Elvisa Stanića u PalachuIako Palach još nije ishodovao potrebnu dozvolu za koncertne aktivnosti pri Odsjeku za turizam ureda državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji ovog će petka, 24. listopada, ipak biti održan koncert Elvis Stanić Groupa.

Radi se o još jednom koncertu iz Svidovog serijala ”Rijeka zove!”, a kako je Elvis Stanić pripremio dosta zahtjevnu produkciju koncerta zbog snimanja live albuma i DVD-a, Grad Rijeka je odlučio Palachu, organizatorima koncerta, Svid radiju i Staniću, izaći u susret i iznimno dopustiti održavanje koncerta najpoznatijeg liburnijskog jazz glazbenika.

Zbog specifične situacije i samog Stanića, glazbenika kojim se zbog njegovih radova, nagrada i priznanja Rijeka izuzetno ponosi, te kluba Palach, jezgre RiRock scene, koji svakako zaslužuje ovaj koncert, o rješenju ovog problema očitovao se putem službene izjave i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, koji je izjavio da je Grad izašao u susret organizatorima zbog specifičnih okolnosti i da mu je posebno drago da riječki glazbenici kao što su Fit ili Elvis Stanić Group snimaju live albume upravo u riječkim klubovima što je još jedan dokaz da je riječka scena živa i aktivna.

Ulaznice se prodaju po cijeni od pedeset kuna isključivo u Palachu. Koncert počinje u 21 sat.

Stanić sljedeći tjedan kreće u London gdje će odsvirati četiri koncerta, od 3. do 6. studenoga, u tamošnjim jazz klubovima od kojih posebno vrijedi istaknuti jazz instituciju 606 Club. Nakon toga slijede svirke po Norveškoj i Bugarskoj.

Objavljeno 21.10.2008.

Vremeplov

Odbijati odrasti je kao odbijati prihvatiti vlastite granice. Zato mislim da mi nikada nećemo odrasti…
Robert Smith (The Cure)