Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Odugovlačenje s dozvolom za Palach

Ured državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji prošli je tjedan izdao rješenje kojim se utvrđuje da riječki klub Palach ispunjava minimalne uvjete za preregistraciju u dvojnu vrstu ugostiteljskog objekta, caffe-bar i disko-bar, što bi trebalo značiti da Palach, kao disko-bar, ima pravo na radno vrijeme do 4 sata.

Unatoč tome, pitanje radnog vremena Palacha još nije riješeno zbog Ugovora o zakupu poslovnog prostora između Grada Rijeke i MMC-a, prema kojem je definirano radno vrijeme Palacha i to tijekom tjedna do 23 sata, a petkom i subotom do 1 sat. MMC je još u siječnju uputio molbu Gradu za promjenom radnog vremena jer je u međuvremenu riješeno pitanje buke, ali do sada iz Grada još nije stigao odgovor.

Prema informacijama iz Grada, predmet bi se uskoro trebao naći na dnevnom redu Poglavarstva, ali, iako je teško prejudicirati odluke Poglavarstva, neslužbeno doznajemo da zamolbi MMC-a najvjerojatnije neće biti udovoljeno. Naime, ugovor je sklopljen na temelju javnog natječaja u kojem je, među ostalim, bilo definirano i radno vrijeme pa bi jedino rješenje u ovom slučaju bilo raspisivanje novog javnog natječaja za zakup tog prostora - piše Jasmin Đečević za Jutarnji list.

Objavljeno 19.05.2006.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal