Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

One Piece Puzzle potpisali za Menart

One Piece Puzzle potpisali za MenartOPP potpisali su ugovor s diskografskom kućom Menart. ’Derem! Rokam! Guzim!’ je prvi singl s nadolazećeg prvijenca ’13 zlatnih hitova’ kojeg ovih dana možete čuti na radijskim postajama diljem Hrvatske.

Album izlazi u veljači 2009. godine, a sniman je u studijima Partyzan (Pula) i G.I.S. (Kastav) u suradnji sa stručnim savjetnikom Edijem Cukerićem, renomiranim i nagrađivanim producentom (Gustafi, Hladno pivo, The Bambi Molesters, Dogma). Album sadrži 14 pjesama, a na njemu će se pojavit brojni gosti, a omot je dizajnirao Goran Butorac-Frenki.

Bend djeluje od 2001. godine, a prepoznatljivi su po ekspresivnim nastupima često definiranim kao agresivnim, kaotičnim i opscenim (predstavljaju ih kao bend s jednom od najboljih rock vokalistica na domaćoj sceni u posljednje vrijeme). U svojem dosadašnjem radu održali su vrlo uspješne koncerte u svim većim gradovima u državi te mnogim festivalima alternativne glazbe (’Rokaj fest’, ’Art&Music Festival’, ’Hartera’, ’Priredba’, ’Viva la Pola’). Također su dijelili pozornicu s velikim imenima kako domaće, tako i strane glazbene scene poput grupa Laibacha, The Fall, Ratos de Porao, Ramba Amadeusa, Leta 3, TBF-a, Hladnog Piva…

Svoje prvo službeno izdanje OPP ostvaruju 2006. godine na dvjema kompilacijama ’Strašni Riječani’ i ’Hard Hitters from Croatia’ u izdanju domaćih nakladnika. Iste godine pobjeđuju na renomiranom ’Art and Music Festivalu’ te stupaju u pregovore s izdavačkom kućom Menart s ciljem izdanja prvog samostalnog albuma. U 2007. godini OPP sviraju kao predgrupa Hladnom Pivu na njihovoj turneji te snimaju nulti album s Francijem Blaškovićem i Gori Ussi Winnetouom, ’Sirimmirissjeneboje’ koji je odlično prihvaćen od strane publike i kritike.

Više informacija na My space stranicama.

Objavljeno 04.12.2008.

Vremeplov

Što dalje idemo, manja su nam očekivanja. Ja se samo nadam pozivima iz naselja, gradova i sela u kojima ima struje, drugo me apsolutno više ne interesira. Daj nam produžni kabel s pet utičnica da se možemo uštekat’ i pusti nas sat i pol, dva i mi ćemo dati sve od sebe.
Robert Jovanović (Mandrili)