Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

One Piece Puzzle, Udav, SSFEZS @ Uljanik

One Piece Puzzle, Udav, SSFEZS @ UljanikOPP će uz pomoć svojih kolega iz Pule ’’derat, rokat i guzit’’ svu publiku u pulskom Uljaniku. Po svoju porciju navedenog možete doći u petak, 13. studenog s početkom u 22hsata.

Nakon nastupa na šestom “Viva La Pola!” festivalu, One Piece Puzzle nametnu se je u jedne od favorita publike, te na krilima iznimnog zanimanja za album prvijenac “13 zlatnih hitova” kao i velikog uspjeha prvog singla “Derem! Rokam! Guzim!, One Piece Puzzle, ponovno dolaze u Pulu upriličiti službenu koncertnu promociju debi albuma i svima podariti još jednu dozu žestine i beskompromisne svirke.

Udav

Uvod u večer pružit će pulska grupa Udav. Riječ je o novijem sastavu alternativnih strujanja na pulskom području. U sastavu s nekoliko članova otprije poznatih pulskoj javnosti, Udav svoje prve dane vezuje uz sredinu 2008. godine, kada bend nastaje na inicijativu Nenada i Marka.

Za razliku od dosadašnjih viđenja na pulskoj nezavisnoj sceni i mahom punk, metal sastava, Udav su okrenuvši se neistraženim područjima, ponudili jednu originalnu viziju eksperimentalne, noise, hard-core glazbe, otvorivši novo poglavlje na glazbenoj karti u Puli.

Početkom lipnja ove godine, Udav je imao premijerno pojavljivanje u javnosti prilikom prezentacije sastava okupljenih oko udruge Grozgi i MMC-a Karlo Rojc, te je iste večeri nastupivši uz sastave Equinoxe, Bandover i Waterflame skrenuo pozornost svojim frenetičnim zvukom i ekscentričnim nastupom njihova frontmena, pokazavši opravdani ulog u budućnost.

Bend je u potrazi za odgovarajućim basistom, te trenutačno djeluje u sastavu:

Darko Rajić - vokal
Marko Čuljat - gitara
Nenad Črnac -bubanj

Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers

Petak 13. se savršeno uklopio u početak svirki ovog svježe isklesanog benda. Bend je do sada dobivao pozitivne kritike, na temelju demo snimke, i nadaju se podršci u Puli.
Ovo je prvi koncert SSFEZS-a, u pripremi je mala rock-metal-treš-horror explozijica u trajanju od oko 30 minuta. Bend se okupio u sječnju ove godine, nakon izmjenjivanja članova kao čarapa. Bend je bio u potrazi i za drugim gitaristom, kojeg su našli tek nakon snimljenog dema.

Bend u punoj snazi:
Vinko Golembiowski - bubanj
Dolores Zbašnik - vokal
Dalibor Dukić - bass
Ivan Čuka - gitara


Objavljeno 30.10.2009.

Vremeplov

Ako, na primjer, odeš u Nashville ili negdje u Argentinu vidjet ćeš da je svijet pun nevjerojatnih gitarista kojih nema na top listama.
Mark Knopfler (Dire Straits)