Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Onli-tu kreće s promocijom albuma!

Onli-tu kreće s promocijom albuma!U sedam godina koliko Robi i David zajedno opstoje pod imenom Onli-tu, njihovi su sugrađani već dobro naučili razvrstavati noćne prolaznike: onaj kojemu se obrazi žare, a oznojeno čelo svjetli kao petrolejska lampa po svoj se prilici upravo vraća s još jednog koncertno-zabavnog spektakla urnebesno dinamičnog onli-dua na kojem mu nije bilo druge no da pleše.

Postoji i druga vrsta prolaznika, ali oni očito nemaju pojma da su se bubnjar kodnog imena Rob Lama i gitarist Dawe d Puhi odmetnuli iz jednog mnogočlanog benda koji je postao premali za njih, pa su odlučili ovladati osnovama koreografije i scenografije, osmislili git-bas (spoj gitare i basa), izvještili se u opjevavanju životnih dogodovština te da su sposobni sve to istovremeno izvoditi na pozornici, izgledati sjajno, a zvučati još bolje.

Iako se riječka banda od dvojice, zahvaljujući svim svojim kvalitetama podjednako, sasvim dobro samostalno snalazila u svijetu distribucije kućnih uradaka po klupskim lokalitetima diljem Lijepe naše, ruku pomoćnicu pružila im je zagrebačka Spona te su skovali savez koji će protresti glazbene ljestvice i osvojiti utvrđene ukuse.

U to ime izdaju album ”Pozitiv mjuzik”; deset ritmičnih alter pop-rock vojnika oboružanih funky gruvom i šarmom koji će kucnuti i o vaše bubnjiće, a kad im otvorite, ući će vam u glavu i gotovi ste.

”Pozitiv mjuzik” (Spona 2010.) sniman je kod Borisa Rakamarića, čovjeka koji se najviše približio snu da ga Onli-tu nazovu svojim trećim članom.

Promociji albuma započinje koncertom 21. svibnja u zagrebačkom klubu Soba i 27. svibnja u riječkom Tunelu.

Objavljeno 19.05.2010.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com