Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

OPP u kinu Grič!

OPP u kinu Grič!Agresivno-opsceni kvartet One Piece Puzzle će 04.06.2010. (petak) s početkom u 21 sat i 13 minuta u zagrebačkom kinu Grič upriličiti prvo ukazanje video - spota za glazbeni hit ”Tuć tuđu babu”.

To je treći po redu video uradak napravljen za pjesmu s albuma ”13 zlatnih hitova” za koji numerološko-vidovnjački stožer OPP-a predviđa veliku popularnost koja će rezultirati poboljšanjem međugeneracijskih odnosa diljem države.

Spomenuti video uradak nastao je suradnjom produkcijske kuće OPP TV i UNDERTOON korporacije za oživljavanje animiranih likova integrirane u osobi glavnog animatora i gospodina direktora Saše Đuračića.

Objavljeno 04.06.2010.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com