Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Originalne Let 3 čokolade postale hit

Originalne Let 3 čokolade postale hitNešto više od mjesec dana tri originalna proizvoda Leta3 - čokolade ’Jebem te u dupe’, ’Pička kao čista duša’ i ’Jebat ću te’ - prodane su u preko 5.000 komada.

Rezultat je to koji je nadaleko premašio očekivanja grupe, ali i proizvođača koji je, zbog prevelikih zahtjeva tržišta, bio prisiljen angažirati dodatnu radnu snagu i strojeve. Prodajni centri diljem Hrvatske iz tjedna u tjedan bilježe rast prodaje čokolade, a trend se, sudeći po količini narudžbi, proširio i na Sloveniju i Srbiju u kojima su prve izvezene količine već nestale s polica, javljaju iz menagementa grupe.

Uskoro će se u prodaji naći nove majice Leta3 i to čak pet različitih motiva. Sigurno je da će ponajviše zanimanja izazvati majice ’Kurcem u čelo’ i ’Riječka pička’, o kojima se već naveliko priča i koje će svojim dizajnom i principom izrade predstavljati autohtoni proizvod Leta3. Uz njih će na tržište izaći majice ’Bombardiranje Srbije i Čačka’, ’Pička kao čista duša’ i ’Viljuškar na mjesecu’. Prodajom majica upotpunit će se ponuda Leta3 koja, osim navedenih artikala, sadrži i razglednice te bedževe u čak osam motiva i prodane u više od 10.000 komada.

I dok album bilježi sjajnu prodaju, kako u Hrvatskoj, tako i u susjedim državama, Let3 nastavlja s koncertnim aktivnostima, koje će u veljači uključivati nastupe uu Mostaru (23.2.), Sarajevu (24.2.) i Tuzli (25.2.). Konačno, jedna od potvrda kvalitete Leta3 i albuma ’Bombardiranje Srbije i Čačka’ došla je u obliku čak osam nominacija na predstojećoj glazbenoj nagradi Zlatna Koogla, čija će se centralna dodjela održati u zagrebačkoj Tvornici 1. travnja.

Objavljeno 24.02.2006.

Vremeplov

Rijeci bi svakako dobro došla češća strana gostovanja manje popularnih bendova koji redovno dolaze u Zagreb.
Dražen Smaranduj, glazbeni kritičar