Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

OSVRT NA LIBURNIA JAZZ FESTIVAL 2005

Nakon tri dana glazbe, koja je istinski kolala opatijskim gradskim i turističkim krvožilnim sustavom – na hotelskim terasama, pred Umjetničkim paviljonom Jurja Šporera, u i pred Villom Angiolininom, te, po prvi put, na Velikoj sceni opatijske Ljetne pozornice, zaključena je jedna manifestacija koja nije samo podsjetila na nekadašnja na daleko poznata i slavna opatijska glazbena događanja i festivale već je ovogodišnjim izdanjem i definitivno vratila Opatiju u sam vrh hrvatskih glazbenih događanja.
S takvom ocjenom složili su se broji pratitelji i ugledni gosti ovogodišnjeg Liburnia Jazz Festivali, a među njima i priznati glazbeni kritičari Ante Batinović i Dražen Vrdoljak, koji su posebno naglasili da je ovogodišnji festival jazza na najbolji i najljepši mogući način ukazao na velike i neslućene mogućnosti Opatije kao glazbeno-festivalskog grada i kulturno-glazbenog središta.

-S ovogodišnjim izdanjem nadmašena su sva naša očekivanja. Pet godina rada i ulaganja u jednu manifestaciju na najljepši nam se način vratilo i učvrstilo nas u uvjerenju da Liburnia Jazz Festival treba i nadalje nadograđivati i usavršavati, da je za njega u Opatiji pronađen pravi prostor i sve što je potrebno za organizaciju jedne velike međunarodne glazbene manifestacije, rekao je sinoć, po završetku ovogodišnje manifestacije, njen umjetnički direktor Elvis Stanić.

Objavljeno 04.07.2005.

Vremeplov

Sve je u rukama. Da bi ste dobili zvuk koji želite, morate točno znati gdje dodirnuti žice i točno koliki pritisak upotrebiti. Morate naučiti to osjetiti. U tom slučaju bas govori.
Jaco Pastorius