Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Otvoren natječaj za HGF 2008 u Zaboku

Nedavno je otvoren natječaj za sve demo izvođače s područja Hrvatske za novi 12. Hrvatski glazbeni festival koji se tradicionalno održava u Zaboku. Natječaj je otvoren za sve neafirmirane izvođače iz Hrvatske.

HGF natječaj se odnosi na sve glazbene sastave koji sviraju u rock, pop ili sličnom glazbenom izričaju. Pravo sudjelovanja imaju oni glazbeni sastavi koji dostave, pošalju najmanje tri autorska glazbena uradka na CD-u na niže navedenu adresu organizatora do 18. travnja tekuće godine.

Glazbeni uradci mogu biti već prije objavljivani. Nakon preslušavanja pristiglih uradaka žiri će odlučiti o sudionicima, glazbenim sastavima koji će nastupiti 09., 10., 16. i 17. svibnja u Zaboku. Festival će se održati na glavnom zabočkom trgu, a prvoplasirane sastave očekuju vrijedne nagrade kao što su nastup na rock festivalu ”Rock Otočec” kraj Novog Mesta u Sloveniji, nagrade pokrovitelja i druge.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na navedene telefone: 098/251-701 (Goran Vrgoč) i 098/604 843 (Darijo Bivol). Adresa za slanje materijala je: Uduga Mraz, Matije Gupca 53a, 49210 Zabok.

Objavljeno 31.03.2008.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain