Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach Danom performansa službeno zatvorio vrata

Manifestacijom Dan performansa u subotu je i službeno zatvoren kultni riječki klub Palach. Završena je tako desetogodišnja epizoda tijekom koje je klubom upravljala tvrtka Multimedijalni centar, odnosno Damir Čargonja Čarli. Dan performansa počeo je rano poslije podne, a nastupilo je petnaestak umjetnika, među ostalima, i Krešo Kovačiček, Pino Ivančić, Sven Stilinović, Predrag Kraljević i Vladimir Dodig Trokut.

Prostor se sada vraća Gradu, a uskoro će biti raspisan i natječaj za novog zakupca Palacha, s time da će budući voditelji morati sačuvati klub kao mjesto za alternativne kulturne sadržaje, koncerte, izložbe i manifestacije, što je jedan od uvjeta natječaja.

Za vrijeme Čarlijeve ’vladavine’ klub je često, i to ponajviše zbog pritužbi stanara Kružne ulice, bio na meti inspektora koji su ga nekoliko puta zbog buke i prekoračenja radnog vremena i zatvarali. Upravo prekratko radno vrijeme Čargonja je naveo kao jedan od glavnih razloga stalnog poslovanja s gubicima, što je na kraju i navelo MMC da raskine ugovor i Gradu vrati prostor.

Objavljeno 12.02.2008.

Vremeplov

Mislim da je situacija sada, koliko se god mi svi volimo žaliti, puno bolja nego onda kada smo mi kretali s bendom. Promijenio bih jedino stav mladih ljudi prema politici, mislim da mladi nisu ni svjesni koliku moć imaju i koliko mogu toga promijeniti ako se pokrenu.
Mile Kekin (Hladno Pivo)