Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach Danom performansa službeno zatvorio vrata

Manifestacijom Dan performansa u subotu je i službeno zatvoren kultni riječki klub Palach. Završena je tako desetogodišnja epizoda tijekom koje je klubom upravljala tvrtka Multimedijalni centar, odnosno Damir Čargonja Čarli. Dan performansa počeo je rano poslije podne, a nastupilo je petnaestak umjetnika, među ostalima, i Krešo Kovačiček, Pino Ivančić, Sven Stilinović, Predrag Kraljević i Vladimir Dodig Trokut.

Prostor se sada vraća Gradu, a uskoro će biti raspisan i natječaj za novog zakupca Palacha, s time da će budući voditelji morati sačuvati klub kao mjesto za alternativne kulturne sadržaje, koncerte, izložbe i manifestacije, što je jedan od uvjeta natječaja.

Za vrijeme Čarlijeve ’vladavine’ klub je često, i to ponajviše zbog pritužbi stanara Kružne ulice, bio na meti inspektora koji su ga nekoliko puta zbog buke i prekoračenja radnog vremena i zatvarali. Upravo prekratko radno vrijeme Čargonja je naveo kao jedan od glavnih razloga stalnog poslovanja s gubicima, što je na kraju i navelo MMC da raskine ugovor i Gradu vrati prostor.

Objavljeno 12.02.2008.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)