Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach Open Air!

Palach Open Air!Došlo je vrijeme da ispratimo i 41. Palachovu sezonu. Prošlu smo ispratili otkrivanjem spomen ploče Janu Palachu, te time obilježili i 40 godina rada kluba.

Još jedan uspješna sezona je za nama, i u to ime poklanjamo besplatni koncert svim generacijama koje su ikad kročile Kružnom 4, 6 i 8.

Mjesto održavanja veselice biti će riječko Korzo, te ste svi i više no dobrodošli!

Mali stejdž smjestit će se između robne kuće Ri i Pošte, s pogledom na Gradsko poglavarstvo, a sa njega će nježno bučiti najnoviji, najkrasniji i najglasniji zvučnici najglasnijeg sponzora P-AUDIO, pod dirigentskom palicom maestra Igora Sušnja iz poznatog G.I.S.-a!

Na tom stageuzabrenčat će:

BRAIN PRODUCTION (Krk)
Progressive / Alternative / Rock
Ukoliko ste imali priliku biti na ovogodišnjem RiRocku znate zašto su oni izabrani. Iako uvjerljivo najmlađi ostavili su najveći utisak među mnoštvom bendova. Čvrsta ritam sekcija, virtuozna gitara te upečatljivi vokal odlika su ovog benda koji još nije ni punoljetan.

ASHES YOU LEAVE (Rijeka)
Metal / Gothic / Down tempo
Nakon dugog niza godina, riječki metalci su napokon oformili svoju udrugu karakterističnog naziva U.M.Ri. (Udruga Metalaca Rijeke).
Dobar dio tih krasnih momaka djeluje u bendu ASHES YOU LEAVE koji definitivno predstavlja najveći hrvatski metal band na globalnoj razini.
Na Korzu će se predstaviti u malo drugačijem aranžmanu, pojačani za nekoliko interesantnih klasičnih instrumenata.

THE BANDITI (Italija)
Electro / Punkrock / Ethno

Na početku svoje karijere nazvali su se JACINTO CANEK, u počast Majanskom odmetniku i revolucionaru. 2007 debitiraju sa albumom “Banditi”, a naslovna numera duboko utječe na čitav umjetnički projekt i postaje karakteristika tako snažna i upečatljiva da se nametnula kao novo ime benda.
Njihova muzika je eksplozija zvukova. Izražavaju se kroz rock, upotrebljavajući ga kao visoko eklektičnu formu otvorenu najrazličitijim stilovima: od punka do elektronike, od Mediteranske tradicije do psihodeličnih zvukova.

THE BEATLES REVIVAL BAND (Rijeka)
Rock / Pop / Comedy
Daleko prije najezde tribute i cover bandova unas, postojao je jedan bend koji je dane provodio svirajući pjesme najpoznatije liverpoolske četvorke.
U Palachu ste ih imali prilike vidjeti na početku sezone kada su u svom maratonskom izdanju, održanom na Lennonov rođendan, odsvirali cijeli Rubber Soul album ali i sve najveće hitove legendarnih The Buba.

LA PLEBE (California)
Punk
Bend proizašao iz studija legendarnog basiste grupe FAITH NO MORE, Billyja Goulda.
Iako sebe definiraju kao ”punk”, važno je napomenuti da posjeduju čitavu puhačku sekciju te pjevaju na španjoskom jer im američki nije materinji jezik.
Prije dvije godine usudili su se pojaviti i na ŠkuRInju dok je Billy izostao zbog promašenog leta. Ove godine dolaze biti headlineri našeg malog festivalčića s Billyjem il’ bez njega! :)

Po završetku svirke vidimo se tamo gdje je to sve i započelo prije 41. godinu!
Klub Palach radit će standardno do 4 sata.

Iz Palacha poručuju:

”Hvala svima gorenavedenima + ENORMNO hvala institucijama bez kojih sve ovo ne bi bilo besplatno za posjetitelje (jer u ovom slučaju poslovica da su najbolje stvari u životu besplatne, ne vrijedi :D )

TUBORG - pivski sponzor
GRAD RIJEKA - stage sponzor
P-AUDIO - glasni sponzor
G.I.S. - sponzor dobrog zvuka i rasvjete
JAMNICA - vodeni sponzor
VELPRO - sponzor za profesionalce :*

Također veliko hvala svima vama koji ste na bilo koji način pridonijeli da Klub Palach postane nešto vrlo spektakularno od 1968. do danas... pa i nadalje! :)

Pozdrav iz Kružne i vidimo se na Korzu!
Palach Crew

P.S. U slučaju lošeg vremena cijela manifestacija seli se u Klub Palach.

Nakon te štosne manifestacije Palach će raditi do subote 24. 07. kada odlazimo mjesec dana na kolektivni godišnji odmor.

Hvala!”

Objavljeno 02.07.2010.

Vremeplov

Ja sam zadovoljna... nekad stane, nekad krene, nekad bolje, nekad lošije...
Ivanka Mazurkijević (Stampedo)