Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Pao” server zbog akcije ”Sprži CD!”

Već u prvom danu ”skidanja” mp3 singla ”Ostani” koji najavljuje pionirski poduhvat na domaćoj glazbenoj sceni, akciju ”Sprži ovaj CD!” riječka rock grupa Metrobolik je doživjela slično što i Severina s ”popularnom” amaterskom snimkom pornića. Naime, ”srušio” se server Metrobolik.net stranice! Poruka glasi: ”Bandwidth Limit Exceeded! The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.”

Iz organizacijskog tabora Metrobolik.neta javljaju da će ipak od ove srijede stranica biti raspoloživa za skidanje mp3 pjesama s albuma ”Metrobollik 2006”. Bend ne krije oduševljenje zbog ogromnog interesa koji je nastao nakon što su se smjelo odlučili na ovakvu internet akciju darivanja fanova, čiji broj, kako stvari stoje, raste iz sata u sat.

Objavljeno 10.01.2006.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)