Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Peaches, Father i Good Day To Die na Hartera4 festivalu

Na ovogodišínju Harteru dolazi jedna od najopakijih ženskih pojava na današnjoj glazbenoj sceni - Merrill Beth Nisker aka Peaches. Kanađanka sa sjedišítem u Berlinu, bivša učiteljica, ”electro punk princeza”, ”kraljica trasha” i kontroverze, rabijatna diva i lezbo ikona koja nas već čitavu dekadu uveseljava otvoreno lascivnim i vulgarnim tekstovima kojima pljuje i ismijava licemjerno ćudoređe i uvijek iznova pomiče granice dobrog ukusa.

Iako znana kao majstorica šokiranja i scenska tempirana bomba koja je jedinstvenim napumpanim minimalnim beatovima, prljavim bas linijama i distorziranim vokalom već od svog prvog scenskog pojavljivanja cijenjena od strane glazbenih inovatora te obožavana od publike i kritike - ovoga ce nam se puta Peaches ukazati svojim DJ setom.

Listi izvođača koju za sada čine Peaches, Turbonegro, Client, James Zabiela, SebastiAn, T.B.F., Elemental, Goribor, Quasarr, Klaus i Diskurz dodana su još dva domaća imena Good Day To Die i Father koji će na Harteri odsvirati nove pjesme koje će premijerno predstaviti na skoroj turneji po Engleskoj.

Pretprodaja karata krenula je 25. veljače u sustavima Eventima i na riječkom Kartomatu. Do 15. travnja cijena dvodnevne, festivalske ulaznice iznosi 140 kuna, a poslije od tog datuma sve do 15. svibnja karta je 170 kuna. Nakon 15. svibnja cijena opet raste i sve do početka festivala biti će 200 kuna.

Objavljeno 04.04.2008.

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie