Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Peaches, Father i Good Day To Die na Hartera4 festivalu

Na ovogodišínju Harteru dolazi jedna od najopakijih ženskih pojava na današnjoj glazbenoj sceni - Merrill Beth Nisker aka Peaches. Kanađanka sa sjedišítem u Berlinu, bivša učiteljica, ”electro punk princeza”, ”kraljica trasha” i kontroverze, rabijatna diva i lezbo ikona koja nas već čitavu dekadu uveseljava otvoreno lascivnim i vulgarnim tekstovima kojima pljuje i ismijava licemjerno ćudoređe i uvijek iznova pomiče granice dobrog ukusa.

Iako znana kao majstorica šokiranja i scenska tempirana bomba koja je jedinstvenim napumpanim minimalnim beatovima, prljavim bas linijama i distorziranim vokalom već od svog prvog scenskog pojavljivanja cijenjena od strane glazbenih inovatora te obožavana od publike i kritike - ovoga ce nam se puta Peaches ukazati svojim DJ setom.

Listi izvođača koju za sada čine Peaches, Turbonegro, Client, James Zabiela, SebastiAn, T.B.F., Elemental, Goribor, Quasarr, Klaus i Diskurz dodana su još dva domaća imena Good Day To Die i Father koji će na Harteri odsvirati nove pjesme koje će premijerno predstaviti na skoroj turneji po Engleskoj.

Pretprodaja karata krenula je 25. veljače u sustavima Eventima i na riječkom Kartomatu. Do 15. travnja cijena dvodnevne, festivalske ulaznice iznosi 140 kuna, a poslije od tog datuma sve do 15. svibnja karta je 170 kuna. Nakon 15. svibnja cijena opet raste i sve do početka festivala biti će 200 kuna.

Objavljeno 04.04.2008.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com