Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

„Planet Hendrix“ udomio pokisle Riječane

„Planet Hendrix“ udomio pokisle Riječane’Excuse me while I kiss the sky’, ili ide ’while I kiss this guy?’, pitao se Božić u sredini svirke, nakon izvedbe sjajne ’Purple Haze’. Ovakvo namjerno, ali i slučajno iskrivljavanje lyricsa, nije ipak nimalo umanjilo potpuni doživljaj Hendrix Planeta.

Kiša, koja nije bila potopna kako je najavljivano, ipak je padala i potjerala je mnoge glave s Konta da se sakriju ispod Stereovog krova, kako ih se moglo uočiti, a ni mnoge druge nije spriječila da prisustvuju jednom bučnom obilježavanju 38. godišnjice smrti Jimija Hendrixa.

Dosljedno najavi, malo nakon 23 sata, Planet je otvoren pjesmom ’Foxy Lady’, a zatim je usljedila energična svirka, kako je već rečeno, na originalnim instrumentima i pojačalima iz Jimijevog vremena. Uz jedan, rekla bih, lijepi odabir pjesama, nisu izostali ni hitovi poput ’Stone Free’, ’Red House’, ’Little Wing’, ’All along the watchtower’, ’Fire’, ’Crosstown Traffic’. Posljednja na redu bila je ’Voodoo Child’ poslije koje se tražio ipak još i Joe koji je išao upucati svoju ženu.

Gospoda iz Rock Mastersa, dokazala su da su majstori svoga zanata, te su nas kroz otprilike sat i 45 minuta svirke upečatljivo proveli kroz jednu od prvih epizoda najnovije sezone Stereo dvorane. (C.K.)

Objavljeno 15.09.2008.

Vremeplov

... Sranja proizvodi i svakodnevni pritisak na ljudsko biće, borba za opstanak i status. Surovi kapitalizam i nedostatak suosjećanja među ljudima, te gubitak osnovnih ljudskih i moralnih parametara. Možda. A možda i ne.To samo Bog zna.
Dino Šaran (Letu Štuke)