Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

POČINJE FESTIVAL GITARE U KASTVU

Festival gitare počet će sutra na Lokvini i to programom pod nazivom ”Ritmovi Brazila”. Ritmove Brazila dočarat će pjesme Rosanne i Zelie, dok će uz njih nastupiti i perkusionist Angela Frontera i puhač Marcio Tubino.
Na koncertu ”Majstori jazza” u četvrtak na istom mjestu gostovat će gitarist Wolfgang Muthspiel, dobitnik nagrade ”Europska jazz nagrada” za 2003. godinu i prvi austrijski jazz glazbenik kojemu je, nakon Joe Zawinula, pošlo za rukom etablirati se u SAD-u. Uz njega će tom prigodom nastupiti i blizanci Pichler.
Petak i subota rezervirani su za program ”Flamenco vivo”, a riječ je o flamenco sastavu, okupljenom oko svestranog glazbenika, gitarista i skladatelja Mariana Martina koji predstavlja skupinu priznatih umjetnika.
Završna večer festivala bit će obilježena programom ”Putovanje oko svijeta s akustičnom gitarom”, a tom će se prilikom predstaviti gitaristički virtouzi Bob Bonastre iz Francuske i Claus Boesser-Ferrari iz Njemačke.

Početak svih programa je u 21 sat, a u slučaju vremenskih nepogoda koncerti će biti održani u Šporovoj jami. Ulaznice mogu kupiti u uredu Kastafskog kulturnog leta ili putem interneta na www.kkl.hr.

Objavljeno 19.07.2005.

Vremeplov

Ja sam pravi buntovnik s razlogom.
Nina Simone