Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Potpisivanje albuma ’’Veselje ti navješćujem’’

Potpisivanje albuma ’’Veselje ti navješćujem’’ Danas, s početkom u 19 sati grupa Rivers poziva Vas na potpisivanje posljednjeg albuma koje će se održati u Profil Superstoru u Rijeci. Posljednji album Riversica ’’Veselje ti navješćujem’’ moći će se kupiti po posebnom blagdanskom popustu od danas u knjižari Profil.

Posljednji album ’’Veselje ti navješćujem’’ sadrži božićne klasike ’’Winter Wonderland“, ’’Glow Worm” te ’’Merry Christmas Baby“, ’’Veselje ti navješćujem“, ’’Kyrie Eleison“, ’’Svim na zemlji“, ’’Hark the Herald Angel Sing“, ’’Joy to the World“ i ’’Adeste Fideles“. Specifičnost albuma je u prepjevanim pjesmama na hrvatski jezik te u aranžmanima s kojim se je glazbena ekipa poigrala: etno aranžmani (uz pomoć Tamare Obrovac), a capella te gospel izvedbe.

Hrvatske prijevode priredili su Boris Štok (poznatiji kao frontman grupe Quasarr i Manofon) i Irena Ćepulić, članica grupe Rivers.

Objavljeno 22.12.2008.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave