Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljanje Restart portala

U prostorijama Filmaktiva, u Molekuli, Delta 5, ovoga četvrtka, 22. veljače, s početkom u 20 sati, održat će se predstavljanje Restartovog video portala, prostora za aktivistički video i angažirane reportaže, koji će od 1. ožujka biti dostupan na njihovim stranicama.

Restart video portal na jednom mjestu okupit će sve koji rade ili žele raditi socijalno-angažirani, aktivistički video u regiji. Na njemu se nalaze angažirane reportaže, kratki dokumentarni filmovi ili pak amaterski aktivistički video uratci koji imaju za cilj prenijeti neku poruku ili uključiti javnost u raspravu o nekom pitanju.

Osim mogućnosti pregleda (streaming) i skidanja (download) videa moguće je i samostalno postavljanje videa (upload), a uz osnovne podatke svi filmovi imaju i prostor komentare. Forum je zamišljen kao komunikacijski prostor za raspravu o određenim temama, ali i prostor za savjeta za nabavku tehnike ili nekih drugih videa, a dizajniran je i prostor za samostalne najave događanja. Nastao je po uzoru na slične portale u svijetu poput američkih witness.org i guerillanews.com, britanskog undercurrents.org i njemačkog kanalB.org. Link je www.restarted.hr.

Objavljeno 22.02.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger