Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Predstavljen box set ”Vis Đavoli”

Predstavljen box set ”Vis Đavoli”Na prošlotjednom koncertu Nene Belana & Fiumensa u prepunoj zagrebačkoj Tvornici predstavljeno je novo izdanje. Radi se o box setu ”Vis Đavoli”. Ovaj jedinstveni box set sadrži tri albuma, cijelu diskografiju Đavola, koju sačinjavaju ”Ljubav i moda” iz 1986. , ”Hallo Lulu 22” iz 1987. i ”Ostani uz mene” iz 1988. godine.

Uz Box set dolazi i knjižica sa slikama i ilustracijama sastava Đavoli. Svojedobno su Đavoli postigli zapažen uspjeh na prostoru cijele nekadašnje države. Njihove pjesme ”Pričaj mi o ljubavi”, ”Stojin na kantunu”, ”Babina”, ”Ja volim je”, ”Ostani uz mene”, ”Dugo toplo ljeto” i mnoge druge postali su evergreeni.

Najviše nagrada osvojili su na ”Splitskom festivalu” i to za pjesme ”Dugo toplo ljeto”, ”A gdje si ti” i ”Večeras”. Grupa je prestala s radom 1992. g. , a Neno Belan je nastavio s jednako uspješnom solo karijerom. Osim tri albuma Đavola, ovaj box set sadrži i dosad 16 neobjavljenih snimaka, pjesme iz garaže, kako ih sam Belan naziva, te 24 pjesme kao bonus track.

Objavljeno 19.11.2008.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder