Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PREMIJERA ”ŠOK” FILMA U PUNOM PALACHU

U četvrtak 22.09. u 19 sati u klubu Palach je održana prva hrvatska premijera filma s 28 ”šokantnih” priča od kojih veći dio zauzimaju naši sugrađani. U punom Palachu uz prisustvo redatelja Dubravka Jagatića i mnoštvo riječkih glazbenika promocija je protekla u duhu ”Palacha 80-tih i 90-tih) i nismo se mogli oteti dojmu koliko je klub uništen raznim malverzacijama i zabranama, jer, eto, dovoljan je samo jedan događaj u gradu da Palach ”oživi”.

Isto su nam potvrdili okupljeni mlađi posjetitelji koji su ostali uistinu zatečeni - Vau, čovječe, ono.. ne mogu vjerovat’ da je Palach krcat u oba dijela, ne mogu proći unutra da vidim film, a i da se ovo događa ovdje... mislim na ljude i cijelu atmosferu - komentirao je jedan riječki student.

”Kad muzičari šokiraju” nastavlja svoj put prema televizijama i drugim hrvatskim premijerama, a FONA 05 danas i sutra nudi u prostoru Hartere (Morganovo) izložbe i koncerte na kojima će nastupiti desetak alternativnih glazbenih sastava iz Hrvatske i inozemstva: Marko Brecelj, Žoambo Žoet Workestrao, Marinada, Sjekire, Izet Medošević, Gori Ussi Winetou, Grč, Cul De Sac, Peach Pit, Querty/Live act/ i Adapteri. Upad je 25 kn.

Objavljeno 23.09.2005.

Vremeplov

Iza svega što radim uvijek stoji nekakva osobna priča.
Hrvoje Hodak