Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PRETPREMIJERA RI-ROCK FILMA

Neslužbeno saznajemo da je dokumentarni film o riječkoj rock sceni gotov. Novi naziv filma je ”Ritam rock plemena - od Uragana do Urbana” i trebao bi imati pretpremijeru najvjerovatnije u nedjelju navečer 09.10.2005. u riječkom kinu Teatro Fenice. Moguće je da ćemo tada imati prilike čuti i par odabranih riječkih grupa koje će svojim live nastupom uveličati pretpremijeru filma.

Redatelj Bernardin Modrić uz asistenciju IRS Arta, Koraljka Pasarića i drugih suradnika je zgotovio prvi film ove vrste u Hrvatskoj, o čijem se značaju u riječkim glazbenim krugovima već duže vrijeme raspravlja na temu ”tko, kako, koliko...”.

Intencija filma je da se puno svira a da se što manje priča, iako ima sjajnih priča i analiza. Volio bih da film bude brz i da puno ne tupimo, ne seremo i ne mrsimo muda nego da kad počne njegova projekcija dvorana drhturi - kaže redatelj Bernardin Modrić.

Objavljeno 20.09.2005.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf