Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijatelji Galetu ispunjavaju želju zvanu CD

Osim što je na daskama koje život znače oživio na stotine likova, Galiano Pahor bio je i ’velemajstor mikrofona’. Čovjek je to koji je svojim glasom zadužio ne samo riječku rock scenu, već ostavio i trajan trag na Festivalu Melodije Istre i Kvarnera. Njegov je Public mogao štošta, snimio kompletan materijal i nikad izdao CD-e, a Galiano je na MIK-u uvijek bio visokoplasiran, ali nikad pobjednik. Njegov je primjer još jedan dokaz da čovjek ne mora pobijediti, ne mora iza sebe imati tko zna koliko nosača zvuka, a opet ga narod sluša, prepoznaje, voli. Ipak Galiano je želio svoj CD-e. Zadnje mjesece života intenzivno je radio na njemu, snimao, pjevao i kad su svi drugi mislili da neće ići.

Anja Šovagović, Barbara Brezac Benigar, Severina Vučković i Arsen Dedić otpjevali su s Galianom duete na četiri snimljene kompozicije koje će uskoro biti objavljene na Galianovom toliko sanjanom nosaču zvuka koji će, prema svemu sudeći, objaviti Dallas records.

Objavljeno 09.01.2008.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin