Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prijavite bend na 5. Urban Fest u Osijeku

Od 19. do 22. lipnja održati će se 5. Urban Fest Osijek (UFO) gdje će ponovno biti omogućeno predstavljanje neafirmiranih umjetnika s naglaskom na glazbenike. Organizatori su otvorili prijave za neafirmirane izvođače, a sve potrebne informacije se nalaze online na stranicama UFO festivala.

UFO je manifestacija koja se prvi put održala u Osijeku od 17. do 19. lipnja 2004. ispod Vodenih vrata u Tvrđi. Riječ je o glazbenom događaju koji okuplja neafirmirane, demo bandove i DJ-e iz cijele Hrvatske i onima najboljima omogućuje nastup na velikoj bini s jakim koncertnim razglasom i mnoštvom publike, novinara i predstavnika izdavačkih kuća.

Za svaki dan predviđeni su gosti festivala, dobro poznata imena s domaće i strane glazbene scene - prijašnjih godina tu su nastupali Urban & 4, Let3, Gustafi, Majke, T.B.F. i drugi izvođači. Koncerti počinju svakoga dana u 17 sati, i traju do 5 sati ujutro slijedećega dana. Organizatori očekuju da će festival poprimiti i međunarodne razmjere jer su pristupnice podijelili i izvan granica Hrvatske.

Nakon selekcije već prije poslanih demo snimaka nastup će biti omogućen samo najboljima prema ocjeni stručnog žirija. Ako imete neafirmiran bend iskoristite priliku - stranica je www.ufo.com.hr.

Objavljeno 11.04.2008.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger