Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Program događanja Opatijskih Barufa

Peto izdanje dvodnevnog festivala Opatijske Barufe održat će se u petak, 16. svibnja i subotu 17. svibnja. Mjesto odvijanja koncerta bit će Ljetna pozornica u Opatiji. Barufe ove godine nose ”prigodan” naziv Profesionalna banana br. 5.

Festival će u petak i u subotu početi u 16 sati. Prvi dan na pozornicu će stati skupine Muhe bez glave, What The Funk, Burning Nicola, Mandelbrot Set, Analena, One Piece Puzzle, Pasi, Six Pack, te kao zvijezde večeri pulski KUD Idijoti.

Drugi dan festivala nastupit će Fliper, Intonic, Wind Fuckers, Carmina Puttana, Cherkezi United, Morso, Viva Glorio i ManDrill. Zvijezde druge večeri Barufa su Let3 koji u posljednje vrijeme više nego uspjelo sviraju po inozemstvu i to po klubovima koji u pravilu nemaju dodirnih točaka s hrvatskom i ex-YU dijasporom. Berlin, Hamburg, Amsterdam, Bern, Basel, Beč, Budimpešta, München i Regensburg samo su neki od gradova koje su Let3 posjetili unazad šest mjeseci.

Nakon koncerata slijedi i after party u klubu Colosseum, gdje će u petak nastupiti bendovi Psihodelic, My Buddy Moose i gosti, a u subotu posjetitelje očekuje nastup Adam & His Nuclear Rockets, te Valungari.

Dnevna cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kn, dok je cijena festivalske (dvodnevne) 70 kn. Pretprodajna mjesta u Rijeci su Dallas Music Shop, te Nova glazbala Music Shop, dok Opatiji ulaznice u pretprodaji mogu kupiti u caffe baru Morčić, te Društvenom domu u Lovranu.

Na dane održavanja Opatijskih Barufa dnevna cijena ulaznice će biti 60 kn, te 80 kn za festivalsku ulaznicu.
U sklopu Barufa vikend kasnije organizirat će se i natjecanje skatera OP/RI Skate contest u skate parkovima u Opatiji i Rijeci u organizaciji udruga Ventil i Balance.

Let3 - Nafta

Objavljeno 21.04.2008.

Vremeplov

Jedan dio mene je besmrtan, potpuno van moje kontrole.
Brian Eno