Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Program ovogodišnjeg Festivala nove umjetnosti

Multimedijalni centar Palach i Galerija O.K. najavili su program ovogodišnjeg Festivala nove umjetnosti, Fona 2006, koji će se tijekom ljeta održavati na različitim riječkim gradskim lokacijama. ”Anatomija slike” i propitivanje mogućnosti različitih shvaćanja samog pojma slike, tema je velike središnje i nekoliko manjih izložbi festivala.

Ovogodišnja koncepcija festivala sadrži i niz popratnih programa. Među novitetima je projekt ”SMS kratka priča” Kreše Mustaća. Prema propozicijama natječaja, u obzir ulaze priče maksimalne duljine od 320 znakova poslane jedino putem vlastitog mobitela do 1. rujna, a o novčanim nagradama u vrijednosti od 5.000 i 15.000 kuna odlučivat će žiri književnika u sastavu Borivoj Radaković, Roman Simić i Ivica Prtenjača.

Fonu će popratiti i ”Modne novosti” Tajči Čekada te koncertna svirka ”Szilard Mezei tria” iz Mađarske, ”Trianguli zone” i ”Vroooma” iz Beograda.

Objavljeno 15.05.2006.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)