Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija Fita u Saxu

Promocija Fita u SaxuKultna riječka grupa Fit vratila se na scenu živim albumom „Live uz Rijeku“ snimljenim na iznimno uspješnom koncertu odsviranom u „Stereo dvorani“ početkom listopada. Fit je band iz Rijeke nastao osamdeset i druge, a sredinom i drugim dijelom osamdesetih širili su svoj krug publike zaraznim pop stvarima.

Fit još i danas predstavlja jedan od najuspješnijih izvoznih proizvoda riječke scene na susjedna tržišta, a opravdano se smatra jednim od najboljih underground pop bandova bivše Jugoslavije. U diskografiji imaju zabilježena dva studijska albuma:„Uz Rijeku“ i „Daj mi ruku“, s kojih su skinuti veliki tadašnji hitovi „Mačka“, „Zvoni telefon“, „Zaboravit ću sve“, „Daj mi ruku“ i „Rijeka“.

Na albumu se nalaze svi njihovi najveći hitovi te nas odličnom svirkom vraćaju u dane kada je Fit bio jedan od najpopularnijih bendova u bivšoj državi.

Zagrebačka promocija održat će se u utorak, 9. prosinca u klubu SAX u Palmotićevoj ulici s početkom u 21 sat u sklopu večeri „Novi zvuk“. Kao support riječkoj četvorci nastupit će vinkovački bend Karambol. Ulaz je besplatan.

Objavljeno 05.12.2008.

Vremeplov

Danas svatko piše, novinari su priglupi, nemaju podloge, nisu educirani, mediji zatupljuju ljude. Let 3 je tu da lupanjem kurca po čelu krijepi i osvješćuje napaćeni narod. To nam uspijeva i zato se tome veselimo.
Damir Martinović Mrle (Let3)