Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija Fita u Saxu

Promocija Fita u SaxuKultna riječka grupa Fit vratila se na scenu živim albumom „Live uz Rijeku“ snimljenim na iznimno uspješnom koncertu odsviranom u „Stereo dvorani“ početkom listopada. Fit je band iz Rijeke nastao osamdeset i druge, a sredinom i drugim dijelom osamdesetih širili su svoj krug publike zaraznim pop stvarima.

Fit još i danas predstavlja jedan od najuspješnijih izvoznih proizvoda riječke scene na susjedna tržišta, a opravdano se smatra jednim od najboljih underground pop bandova bivše Jugoslavije. U diskografiji imaju zabilježena dva studijska albuma:„Uz Rijeku“ i „Daj mi ruku“, s kojih su skinuti veliki tadašnji hitovi „Mačka“, „Zvoni telefon“, „Zaboravit ću sve“, „Daj mi ruku“ i „Rijeka“.

Na albumu se nalaze svi njihovi najveći hitovi te nas odličnom svirkom vraćaju u dane kada je Fit bio jedan od najpopularnijih bendova u bivšoj državi.

Zagrebačka promocija održat će se u utorak, 9. prosinca u klubu SAX u Palmotićevoj ulici s početkom u 21 sat u sklopu večeri „Novi zvuk“. Kao support riječkoj četvorci nastupit će vinkovački bend Karambol. Ulaz je besplatan.

Objavljeno 05.12.2008.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)