Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma grupe St!llness @ Stereo Dvorana

Promocija novog albuma grupe St!llness @ Stereo Dvorana”Džungla je masivna”, govori St!llness na svome drugome albumu ”Globalno zatupljenje - paket za preživljavanje”. A, žanrovska džungla koju proizvodi ovaj bend je stvarno masivna: reggae, drum’n’bass i hip-hop izmiješani do maksimuma. Kada bi im mogli naći uzore, rekli bi - Rage Against The Machine se susreće s Asian Dub Foundationom uz mediteransko mađijanje TBF-a.

Vraćaju se u Rijeku 27.02. 2010. nakon dvije godine i mnogih odsviranih koncerata (vrijedi spomenuti In Music i Exit festivale, te Dom Sportova uz TBF) promovirati gore navedeni novi album koji je skupio odlične ocjene kritike i publike, a u nekim medijima naveden je i kao album godine. Sigurni smo kako ćemo uz njihov paket preživjeti globalno zatupljenje, a Dvoranom zavladati će opaki džangl osjećaj.

St!llness sa sobom dovlači razne goste koji će se pobrinuti da okupljeni budu u dobrom raspoloženju prije i poslije njihove svirke. To su redom: Filip Motovunski, MC Chakka, Jan Becele i Trip to Zion Visuals.

Za Filipa možemo bez oklijevanja reći da je trenutno član ”prve lige” regionalne drum’n’bass scene, a njegov nastup će dodatno začiniti somborski MC Chakka, jedan od pionira tamošnje reggae scene. Laganim ritmovima večer će započeti DJ Jan Becele, a vizualizacije i projekcije osigurava Trip to Zion Visuals.

Ulaznice: 39,99 kn (pretprodaja Dallas)

Vrata se otvaraju u 22.00 h kada i počinje koncert.

Objavljeno 26.02.2010.

Vremeplov

Kad sam krenuo u prvi razred, neki ljudi, profesori, su me gledali kao ozbiljnog, inteligentnog mladića, drugi su me gledali kao štetočinu koju treba zabiti u nekakvu tvornicu ili rudnik, pa nek’ ruje za državu.
Goran Bare