Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma grupe St!llness @ Stereo Dvorana

Promocija novog albuma grupe St!llness @ Stereo Dvorana”Džungla je masivna”, govori St!llness na svome drugome albumu ”Globalno zatupljenje - paket za preživljavanje”. A, žanrovska džungla koju proizvodi ovaj bend je stvarno masivna: reggae, drum’n’bass i hip-hop izmiješani do maksimuma. Kada bi im mogli naći uzore, rekli bi - Rage Against The Machine se susreće s Asian Dub Foundationom uz mediteransko mađijanje TBF-a.

Vraćaju se u Rijeku 27.02. 2010. nakon dvije godine i mnogih odsviranih koncerata (vrijedi spomenuti In Music i Exit festivale, te Dom Sportova uz TBF) promovirati gore navedeni novi album koji je skupio odlične ocjene kritike i publike, a u nekim medijima naveden je i kao album godine. Sigurni smo kako ćemo uz njihov paket preživjeti globalno zatupljenje, a Dvoranom zavladati će opaki džangl osjećaj.

St!llness sa sobom dovlači razne goste koji će se pobrinuti da okupljeni budu u dobrom raspoloženju prije i poslije njihove svirke. To su redom: Filip Motovunski, MC Chakka, Jan Becele i Trip to Zion Visuals.

Za Filipa možemo bez oklijevanja reći da je trenutno član ”prve lige” regionalne drum’n’bass scene, a njegov nastup će dodatno začiniti somborski MC Chakka, jedan od pionira tamošnje reggae scene. Laganim ritmovima večer će započeti DJ Jan Becele, a vizualizacije i projekcije osigurava Trip to Zion Visuals.

Ulaznice: 39,99 kn (pretprodaja Dallas)

Vrata se otvaraju u 22.00 h kada i počinje koncert.

Objavljeno 26.02.2010.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young