Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma Mandrila protresla Grobnik

Promocija novog albuma Mandrila protresla GrobnikU srijedu 24. rujna, u ranim poslijepodnevnim satima riječka je grupa Mandrili predstavila svoj novi album ”Tibet” na zaista neuobičajen način - polusatnom žestokom svirkom u limenom avio hangaru na Grobničkom polju iznad Rijeke.

Kada su iz privatnih automobilia i organiziranog busa iz centra grada mediji i fanovi izašli na parkiralištu grobničkog aviokluba, dočekalo ih je jako sunce, vjetar, piće i zvuci ”Tibeta” iz moćnog razglasa usmjerenog prema pisti.

Nakon kraće ”aklimatizacije” novopridošlih, Mandrili izlaze na improviziranu pozornicu obučeni u svoja odijela za planinarenje znana s četiri različite naslovne stranice albuma i u furioznom tempu i nastupu izvode songove ”Tibet”, ”Padam”, ”Vampir i Sve što nas čini takvima”, najavni singl albuma. Iza njih u dubini hangara desetak je aviona svih vrsta, parkiranih ili obješenih o strop, činilo spektakularnu scenografiju kakva se samo poželjeti može na nekom pravom koncertu i velikoj bini.

Stotinjak prisutnih nije dopustilo Mandrilima da odu bez barem jednog dodatnog bisa na koji je bend izveo pjesmu ”Bez kontrole”. Nakon svirke nastavljeno je neobavezno druženje, a fanovi su po iznimno pristupačnim cijenama mogli kupiti novi album i prigodne majice.

Sve u svemu bila je to jedna inventivna, neuobičajena, dobro osmišljena i organizirana, scenski atraktivna i tehnički odlično izvedena rock promocija. Album ”Tibet” sa četiri različite naslovne stranice u prodaji je širom Hrvatske od ovog tjedna, sadrži jedanaest novih pjesama i dva video bonusa. Uskoro slijedi opširna Editor’s pick recenzija na našim stranicama.

Objavljeno 26.09.2008.

Vremeplov

Ponesi glazbu daleko od mjesta gdje si je našao... bar tako kažu stari blueseri.
Miroslav Evačić