Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promocija novog albuma Mandrila protresla Grobnik

Promocija novog albuma Mandrila protresla GrobnikU srijedu 24. rujna, u ranim poslijepodnevnim satima riječka je grupa Mandrili predstavila svoj novi album ”Tibet” na zaista neuobičajen način - polusatnom žestokom svirkom u limenom avio hangaru na Grobničkom polju iznad Rijeke.

Kada su iz privatnih automobilia i organiziranog busa iz centra grada mediji i fanovi izašli na parkiralištu grobničkog aviokluba, dočekalo ih je jako sunce, vjetar, piće i zvuci ”Tibeta” iz moćnog razglasa usmjerenog prema pisti.

Nakon kraće ”aklimatizacije” novopridošlih, Mandrili izlaze na improviziranu pozornicu obučeni u svoja odijela za planinarenje znana s četiri različite naslovne stranice albuma i u furioznom tempu i nastupu izvode songove ”Tibet”, ”Padam”, ”Vampir i Sve što nas čini takvima”, najavni singl albuma. Iza njih u dubini hangara desetak je aviona svih vrsta, parkiranih ili obješenih o strop, činilo spektakularnu scenografiju kakva se samo poželjeti može na nekom pravom koncertu i velikoj bini.

Stotinjak prisutnih nije dopustilo Mandrilima da odu bez barem jednog dodatnog bisa na koji je bend izveo pjesmu ”Bez kontrole”. Nakon svirke nastavljeno je neobavezno druženje, a fanovi su po iznimno pristupačnim cijenama mogli kupiti novi album i prigodne majice.

Sve u svemu bila je to jedna inventivna, neuobičajena, dobro osmišljena i organizirana, scenski atraktivna i tehnički odlično izvedena rock promocija. Album ”Tibet” sa četiri različite naslovne stranice u prodaji je širom Hrvatske od ovog tjedna, sadrži jedanaest novih pjesama i dva video bonusa. Uskoro slijedi opširna Editor’s pick recenzija na našim stranicama.

Objavljeno 26.09.2008.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby