Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Promotivna prodaja novog albuma Belfasta

Novi studijski album grupe Belfast Food imenom ”Zeleni album” službeno izlazi 6. veljače kada kreće i velika promotivna prodaja u Dallas Music Shopovima diljem Hrvatske. Svi fanovi će, do kraja mjeseca moći kupiti novi album po promotivnoj cijeni. Pritom će najbržih dvadeset kupaca u Rijeci, Zagrebu i Splitu te najbržih pet u Puli, Zadru, Rovinju i Čakovcu uz kupljeni CD dobiti na dar potpisani limitirani live bootleg i plakat grupe.

Uz album će se u prodaji naći i nove majice u bojama irske zastave, slične onima koje grupa često nosi na koncertima. U međuvremenu je na web stranici www.belfastfood.com krenula akcija u kojoj najbržih sto prijavljenih fanova na poklon, uz kupljen album, dobiva bootleg izdanje.

Novi album ima više od sat vremena glazbe, odnosno 16 pjesama i vrlo je ugodan za slušanje. Album je u cijelosti naš, autorski i donosi mali odmak od dosadašnjeg zvuka na koji su ljudi već navikli, ali ostaje prepoznatljiv po irskom prizvuku koji je kombiniran sa svim ostalim utjecajima koje mi kao pojedinci i kao bend neminovno imamo slušajući raznu glazbu, kaže gitarist i vokal Erik Malnar. Riječka promocija ”Zelenog albuma” dogoditi će se u Palachu, krajem ožujka ili početkom travnja, najavili su dečki.

Promotivna prodaja ”Zelenog albuma” odvijat će se u Dallas Music Shopovima na lokacijama Zagreb - Tkalčićeva 7, Rijeka - Splitska 2a, Split - Narodni trg 14, Pula - Fontička 3, Zadar - Prokonzula Grgura bb, Rovinj - Carera 72 i Čakovec - Kralja Tomislava 7.

Objavljeno 06.02.2006.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)