Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Proslava 26. obljetnice postojanja grupe Grč

Proslava 26. obljetnice postojanja grupe GrčRiječki alternativni sastav Grč već je dvadeset i šest godina nezaobilazan dio riječke glazbene scene. Glavni i odgovorni krivac za postojanje ovog sastava Zoran Štajdohar Zoff okupio je novu postavu koju sačinjavaju na gitari Orijen Modrušan iz grupe Grad, na basu Zoran Žmirić poznat po svojim aktivnostima u skupinama Grad, Laufer i Sestre, te na bubnjevima Zoran Kovač Kiss koji je glazbeni staž odradio u nekolicini hard rock sastava.

U petak 28. studenog u riječkoj Stereo dvorani Grč će proslaviti 26. obljetnicu postojanja multimedijalnim koncertom. Uz probran repertoar pjesama, najavljeni su i gosti iznenađenja te posebna brut art scenografija, VJ i do sada neviđene video projekcije.

Cijena ulaznice u Stereo dvoranu iznosi 40 kuna i u pretprodaji se može kupiti u Dallas music shopu u Rijeci, te na uobičajenim prodajnim mjestima. Koncert počinje u 23.30 sati

Objavljeno 26.11.2008.

Vremeplov

Punk kao pokret možda i jest mrtav ali neke ključne zasade tog pokreta, tako zorno prisutne na riječkoj sceni, zasigurno nisu. Jer bez tih zasada, uobličenih u glazbenom antikonformizmu, u nepristajanju na diktat industrije zabave, u naglašenoj individualizaciji autorskog rukopisa, sve pod cijenu svjesna pristajanja na status marginaliziranog, teško da bi te scene ikad bilo.
Velid Đekić, riječki publicist i novinar