Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prva hrvatska gitara s potpisom - Stanford s trsatskim zmajem

Prva hrvatska gitara s potpisom - Stanford s trsatskim zmajemNa ovogodišnjem “Hal’s All Star Guitar Festivalu”, što će biti održan 25. i 26. listopada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, bit će predstavljena i prva hrvatska gitara s potpisom – Stanford Hal signature, uz prisustvo vlasnika “Stanford Guitars” Tonija Goetza.

Ovaj model nastao u suradnji Damira Halilića Hala i Stanforda bit će opremljen britanskom Headway elektronikom, a dizajnersku prepoznatljivost mu daje jedan od simbola Rijeke, stilizirani trsatski zmaj kao intarzija na 12. pragu. Stanford Hal signature u prodaji će se naći u studenom 2008. godine.

Tijekom dvije festivalske večeri, obje u HKD-u na Sušaku, s početkom u 20 sati, nastupit će domišljati mađarski gitarist Sandor Szabo, koji će zasvirati na nevjerojatnoj gitari s dva vrata, Stingov gitarist Dominic Miller, bivši član grupe Whitesnake Bernie Marsden, Michael Messer, ljubimac Johnnyja Casha, Ed Genis, te vodeći svjetski gitaristi kao što su John Standefer, Walter Lupi i Boris Dujmović.

Ulaznice su u prodaji na standardnim mjestima: Turistički informativni centar, Kartomat na Korzu i na www.kulturaplus.com. Više na www.halmusicland.com.

Objavljeno 09.10.2008.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj