Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prva hrvatska gitara s potpisom - Stanford s trsatskim zmajem

Prva hrvatska gitara s potpisom - Stanford s trsatskim zmajemNa ovogodišnjem “Hal’s All Star Guitar Festivalu”, što će biti održan 25. i 26. listopada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, bit će predstavljena i prva hrvatska gitara s potpisom – Stanford Hal signature, uz prisustvo vlasnika “Stanford Guitars” Tonija Goetza.

Ovaj model nastao u suradnji Damira Halilića Hala i Stanforda bit će opremljen britanskom Headway elektronikom, a dizajnersku prepoznatljivost mu daje jedan od simbola Rijeke, stilizirani trsatski zmaj kao intarzija na 12. pragu. Stanford Hal signature u prodaji će se naći u studenom 2008. godine.

Tijekom dvije festivalske večeri, obje u HKD-u na Sušaku, s početkom u 20 sati, nastupit će domišljati mađarski gitarist Sandor Szabo, koji će zasvirati na nevjerojatnoj gitari s dva vrata, Stingov gitarist Dominic Miller, bivši član grupe Whitesnake Bernie Marsden, Michael Messer, ljubimac Johnnyja Casha, Ed Genis, te vodeći svjetski gitaristi kao što su John Standefer, Walter Lupi i Boris Dujmović.

Ulaznice su u prodaji na standardnim mjestima: Turistički informativni centar, Kartomat na Korzu i na www.kulturaplus.com. Više na www.halmusicland.com.

Objavljeno 09.10.2008.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal