Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi album grupe Diskurz

Prvi album grupe DiskurzRiječki trio Diskurz, po mnogima najbolje novo ime domaćeg undergrounda, potpisali su diskografski ugovor s Dallas recordsom i ovih dana završavaju rad na svom debi albumu.

Nakon što im se je ukazala prilika da nastupaju u Dvorani Mladosti i zagrebačkoj Tvornici kulture kao predgrupa ’’velikim’’ Parafima i Termitima, u godini kad obilježavamo tri desetljeća punka dobili smo bend koji će nas svojom žestinom i buntom baciti u vrijeme kad je glazba ozbiljno mijenjala svijet. Usprkos brojnim pokušajima malo je kome, u Hrvatskim okvirima, uspjelo zvučati kao što zvuči Diskurz: oštro, brzo, glasno, usvirano, naslušano, prepuno emocija koje cure iz svakog riffa, iz svakog usklika.

- Ej, presretni smo, napokon imamo svoju ploču, eto čim završimo mastering ploča izlazi van i jedva čekamo reakcije slušatelja. Promocija ploče biti će uskoro, ako bude sreće odradili bi nekako drugačiju promociju, izjavio nam je basista Žiko.

Diskurz čine Bojan (gitara, vokal), Ritoša (bubnjevi) i Žiko (bas), svi u ranim 20-tima, a grupu su oformili još dok su bili maloljetni što se nikako ne bi moglo zaključiti po zrelosti njihovih pjesama, a više informacija možete saznati na My space stranicama benda.

Za prvi album napravili su više od 15 pjesama od kojih je 13 snimljeno kod Borisa (PHC) u riječkom ’’Studiju za sirotinju’’ u studenom i prosincu prošle godine, dok će se masteringom pozabaviti poznati slovenski producent Janez Križaj.

Prvijenac će se zvati „U protivnom“, a prvi singl ’’Želite’’ uskoro ćete moći čuti u radijskom eteru.Objavljeno 31.01.2009.

Vremeplov

U biti ja sam vam stara rokerica. Rock iz sedamdesetih i osamdesetih - to je moja glazba. The Queen, The Doors i Janis Joplin.
Snježana Pejčić, riječka brončana olimpijka u streljaštvu