Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi Op.Art festival u Opatiji

Opatija se budi. Nekoliko dana uzastopnih coolturnih događanja u ”uspavanom gradu” probati će prodrmati mlade Opatije, kao i goste koji će pohoditi prvi Op.Art festival. Isti organizira nova udruga u osnivanju ”Komitet” (www.komitet-opatija.org). Tematski naziv festivala ove godine je ”Quisisana” tj. ”ovdje se liječi”. Program se odvija od četvrtka, 18., do nedjelje, 28. svibnja 2006.

Op.Art je nastao kao odgovor na potrebe i interese građana Opatije, te radi obogaćivanje kulturne, umjetničke i zabavne ponude i sadržaja u Opatiji i okolici, a začinit će ga između ostalih umjetnika i glazbenici Quasarr, Mario Furka i Štićenici, te Franci & Gori Ussi Winetou.

Više od stotinjak izvođača i gotovo jednako toliko različitih programa održat će se diljem Liburnije u sklopu jedinstvene manifestacije koju bi se najbolje moglo opisati kao prvi opatijski ”ulični art festival”. Idejno osmišljen kao manifestacija koja bi Opatiji trebala vratiti urbani duh. Specifičnost Op.Art festivala su i raznolike lokacije na kojima će se programi održavati – od vološćanskih ulica i mandraća do opatijske Slatine i raznoraznih zatvorenih prostora poput ICEJ-a, Zore ili male krčme Skalinade u Voloskom, gdje će u četvrtak, 18. svibnja u 19 sati biti upriličeno svečano otvaranje Op.Art festa. Svi ste pozvani. Pogledajte program manifestacije.

Objavljeno 12.05.2006.

Vremeplov

Umjetnik može imati terete za koje ”običan čovjek” ne zna, no ”običan čovjek” ima terete koji nisu ni dotakli mnoge umjetnike.
Patti Smith