Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Prvi Op.Art festival u Opatiji

Opatija se budi. Nekoliko dana uzastopnih coolturnih događanja u ”uspavanom gradu” probati će prodrmati mlade Opatije, kao i goste koji će pohoditi prvi Op.Art festival. Isti organizira nova udruga u osnivanju ”Komitet” (www.komitet-opatija.org). Tematski naziv festivala ove godine je ”Quisisana” tj. ”ovdje se liječi”. Program se odvija od četvrtka, 18., do nedjelje, 28. svibnja 2006.

Op.Art je nastao kao odgovor na potrebe i interese građana Opatije, te radi obogaćivanje kulturne, umjetničke i zabavne ponude i sadržaja u Opatiji i okolici, a začinit će ga između ostalih umjetnika i glazbenici Quasarr, Mario Furka i Štićenici, te Franci & Gori Ussi Winetou.

Više od stotinjak izvođača i gotovo jednako toliko različitih programa održat će se diljem Liburnije u sklopu jedinstvene manifestacije koju bi se najbolje moglo opisati kao prvi opatijski ”ulični art festival”. Idejno osmišljen kao manifestacija koja bi Opatiji trebala vratiti urbani duh. Specifičnost Op.Art festivala su i raznolike lokacije na kojima će se programi održavati – od vološćanskih ulica i mandraća do opatijske Slatine i raznoraznih zatvorenih prostora poput ICEJ-a, Zore ili male krčme Skalinade u Voloskom, gdje će u četvrtak, 18. svibnja u 19 sati biti upriličeno svečano otvaranje Op.Art festa. Svi ste pozvani. Pogledajte program manifestacije.

Objavljeno 12.05.2006.

Vremeplov

Muzika se dijeli na dobru i lošu. To je tako jednostavno za razumjeti.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)