Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Putokazi potpisali za Dallas Records

Putokazi potpisali za Dallas RecordsJedan od naših najuspješnijih, najdugovječnijih, ali i najprogresivnijih vokalnih sastava – riječki Putokazi – potpisali su ovih dana diskografski ugovor s Dallas Recordsom.

Dugogodišnje obostrane simpatije Putokaza i Dallasa pretvorene su u pravu vezu čiji će se prvi rezultati vidjeti i čuti jako brzo jer je ovih dana dovršen album koji će definitivno obilježiti ovu godinu.

Sve skupa započelo je još prošle godine pjesmom „OutPUT“, svojevrsnim teaserom kojeg je pratio sjajan videospot u realizaciji Kreativnog odjela i japanskih animatora Hitoshi Akayame s tokijskog Sveučilišta Tamagawa i Katsuyuki Kameia. U međuvremenu se „Output“ pretvorio u „InPUT“, uvod u „Mjesec“, dvanaesti studijski album Putokaza.

Uloga singla povjerena je pjesmi „Tu sam“, perfektnom elektro pop komadu na raskršću zvuka 80-tih i današnje plesne produkcije. Tekst za „Tu sam“ potpisuju Ines Prajo i Arjana Kunštek, dok su za glazbu zaduženi anonimni autor i legendarni Iztok Turk (Videosex, Rotor, Laibach). Novi singl Putokaza, kao i pripadajući videospot moći će se čuti i vidjeti u domaćem eteru od ovog četvrtka, 9. travnja.

Objavljeno 07.04.2009.

Vremeplov

Natječem se sam sa sobom i gubim…
Roger Waters (Pink Floyd)