Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

PUTOKAZIMA USKORO IZLAZI DVD

U petak 11.studenog Opium Buddha Bar u Rijeci priređuje rođendanski party povodom prve godišnjice rada. Kao posebni gosti sudjelovat će PUTOKAZI koji će tom prilikom predstaviti novi video broj za skladbu ‘’PLAY, REWIND, FAST FORWARD’’. Video spot ovog singla, šesti s albuma ‘’Androida’’, snimljen je u režiji/produkciji studija 24sedam (Tomislav Rukavina i Bruno Razum) koji su već surađivali s Putokazima na sjajnom video broju za pjesmu ‘’Drukčija’’.

Snimanje spota u potpunosti je realizirano tehnikom stop frame animacije djevojaka iz Putokaza, gdje tehnologija manipulira tijelima ili kostimima djevojaka iz Putokaza. Priča spota je nadrealnog karaktera tako da se veliki dio animacije rješavao u postprodukciji – iako su djevojke provele sate snimajući kadrove za potrebe spota u krajnjem rezultatu njihova uloga je posve statična tj. beživotna, dok ulogu aktera preuzimaju animirani karakteri.

Putokazi će uz promociju spota ekskluzivno prikazati i dio materijala s koncertno-scenskog happeninga ‘’Androida’’ održanog ovog ljeta u Rijeci, uz brojna gostovanja. Upravo završena postprodukcija ovog nastupa pojavit će se na DVD izdanju, zajedno s retrospektivom video spotova Putokaza, koje će se u prodaji pojaviti krajem veljače 2006. u izdanju Aquarius Recordsa. Video spot ‘’PLAY, REW, F FWD’’ će se već idućeg tjedna možete vidjeti u programima hrvatskih televizija.

Objavljeno 09.11.2005.

Vremeplov

Što pokreće velika djela? Taština.
Janko Polić Kamov